09:24

X Factor Vineri 7 Octombrie 2016 Online

Se canta din nou pe scena de la X Factor in editia 6 a sezonului 6, vineri 6 octombrie 2016 de la orele 20:30, in show-ul vocilor care aduce pe scena cele mai infocate voci dornice sa demonstreze celor 4 jurati ca ei sunt vocile care au "Factorul X" si care merita Da-urile ce le asigura verdele pentru urmatoarele etape ale competitiei.

Editia 6 a emisiunii X Factor aduce in fata celor 4 jurati voci de exceptie care vor incendia cu vocile lor scena si care vor aduce delirul in randurile publicului. Si nu va fi orice fel de muzica. Unul dintre concurentii din acesta seara de la X Factor vine cu un spectacol autentic de muzica arabeasca chiar daca originea sa este pur romaneasca.
Se pare ca X Factor Romania este un show cu rasunet si peste hotare asa ca atrage artisti din toate colturile lumii. Una dintre concurentele care vor canta vineri seara la X Factor va fi o cantareata de renume in Italia care dupa ce a cantat ani la rand in concerte alaturi de Toto Cutugno vrea sa cucereasca si Romania.
Daca ii va reusi figura ramane de vazut in editia 6 a emisiunii X Factor din 7.10.2016 la antena 1.

Momentele amuzante vor fi si ele prezente mai ales ca printre vocile bune de la X Factor se vor strecura si voci care au o doza infima de factor X sau mai bine nu o au deloc.
Bineinteles ca membrii juriului vor incerca sa ii faca sa inteleaga pe cei aflati in aceasta situatie ca muzica nu le este chiar cea mai buna prietena.

O alta surpriza a serii va fi vocea unui pusti de 14 ani care ii va lasa fara cuvinte pe cei 4 jurati, interpretarea sa fiind una care iese din tiparele normalului.
Tot vineri seara la X Factor editia 6 va fi prezenta si vocea care a impresionat-o pe Andra la Romanii au Talent, voce care a ajuns si in finala si care de aceasta data vrea sa cucereasca si inimile juratilor de la X Factor.

Cat de bine se vor descurca Horia Brenciu, Delia, solistul de la Carla's Dreams si Stefan Banica cu aparitiile din aceasta editie X Factor si cat de impresionati vor fi vezi de la orele 20:30 pe antena 1.
Nu rata o editie incendiara plina de voci impresionante si momente care vor aduce emotie atat la masa juriului cat si publicului telespectator, show-ul tv X Factor, vineri 7 octombrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor Vineri 7 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3

Тag: vineri 7.10.2016, delia, x factor editia 6, auditii, sezonul 6 x factor, Stefan Banica, Horia Brenciu, Carla's Dreams, x factor 7 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: