11:03

X Factor Vineri 4 Noiembrie 2016 Editia 10 Online

Se canta la puterea X in editia 10 a show-ului tv X Factor, vineri 4 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Auditiile acestei seri la X Factor se anunta a fi pe departe unele dintre cele mai controversate, cei 4 jurati fiind pusi in diferite posturi si bineinteles ca se vor isca si conflicte verbale intre cei 4.
Editia 10 a emisiunii X Factor aduce in fata celor 4 jurati voci de exceptie care vor aduce la delir cu vocile lor scena, publicul dar si juriul.

Surprizele vor fi la ele acasa in aceasta seara la X Factor, concurentii fiind convinsi ca o aparitie cat mai iesita din tiparele normalului le va garanta cei patru de Da a celor 4 jurati.
Concurentii din aceasta seara vor incerca sa ii dea "pe spate" pe jurati, insa cine va reusi acest lucrur in adevaratul sens al cuvantului vom vedea in aceasta seara de la orele 20:30 la X Factor editia 10 a sezonului 6 la antena 1.

La X Factor din 4.11.2016 vom avea parte de o voce care a stat in fata celui care a dat nastere show-ului tv X Factor, renumitul Simon Cowell. Lulu le va povesti celor 4 jurati cum a fost la X Factor UK si cum a reusit sa ii smulga temutului Simon Cowell un Da. Daca aceasta va reusi sa le ia si DA-urile celor 4 jurati din Romania vom afla vineri seara la X Factor Romania.
Dani Otil este convins ca si-a gasit jumatatea. Cea care il va determina pe convinsul burlac ca merita sa renunte la singuratate este Cristina o frumoasa basarabeanca insa, concurenta isi doreste doar sa ii convinga pe cei 4 jurati ca ea detine factorul X.

Momentele amuzante, replicile imbatabile ale lui Horia Brenciu, glumele Deliei, impartialitatea solistului de la Carla's Dreams si comentariile lui Stefan Banica vor fi mai mult decat prezente in aceasta seara.
Cat de bine se vor descurca Horia Brenciu, Delia, solistul de la Carla's Dreams si Stefan Banica cu aparitiile din aceasta editie X Factor si cat de impresionati vor fi vezi de la orele 20:30 pe antena 1.

Nu rata o editie incendiara plina de voci impresionante si momente care vor aduce emotie atat la masa juriului cat si publicului telespectator, show-ul tv X Factor, vineri 4 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor Vineri 4 Noiembrie 2016 Editia 10
Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: delia, x factor editia 10, auditii, sezonul 6 x factor, Stefan Banica, Horia Brenciu, Carla's Dreams, vineri 4.11.2016, x factor 4 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: