18:24

X Factor Vineri 25 Noiembrie 2016 Online

Grupa fetelor sub 24 de ani si solistul de la Carla's Dreams sunt ingredientele principale ale serii de vineri 25 noiembrie 2016 in cea de-a treia editii a Bootcamp-ului X Factor pe antena 1.
Este seara fetelor sub 24 de ani, echipa care in sezonul 6 X Factor este condusa de enigmaticul solist al trupei Carla's Dreams. Juratul de la X Factor are dificila sarcina ca in acest sezon sa coordoneze echipa fetelor care sunt 10 la numar.

Bootcamp-ul sezonului 6 X Factor se anunta a fi unic iar pentru a creste dificultatea si mai mult cele 6 scaune care stateau la dispozitie pentru a fi ocupate pentru etapa duelurilor, s-au redus la 4. Asa ca fiecare mentor va avea la dispozitie doar patru alegeri din zece. Zece fiind numarul concurentilor care formeaza o grupa.
Cel care isi va alinia echipa de 10 la linia de start a celei de-a treia editii de Bootcamp a sezonului 6 X Factor va fi solistul de la Carla's Dreams. Nou ca jurat in competitia X Factor, solistul de la Carla's Dreams este hotarat sa castige cat mai repede distanta care il desparte de mai experimentatii sai colegi. Asa ca isi va pofti rand pe rand in scena cele concurente care vor trebui sa ii demonstreze ca merita increderea si cel mai mult votul sau.
Insa alegerile lui Carla's Dreams se pare ca vor fi pe masura misterului care ii inconjoara identitatea. Deciziile sale vor fi imprevizibile si chiar ii vor lasa masca si pe colegii sai de la masa juriului. Cerintele sunt mari de la cele 4 voci care vor ocupa cele 4 scaune iar solistul de la Carla's Dreams le va lua prin surprindere pe cele 10 fete cu deciziile sale dar si cu severitatea si aciditatea comentariilor sale.

Provocarile vor fi mari si toate cele 10 concurente isi doresc sa ocupe un loc din cele 4 disponibile pentru etapa duelurilor. Iar momentul in care solistul de la Carla's Dreams va face alegerea va starni adeseori adevarate conflicte intre concurente.

O alta noutate care va da un plus show-ului tv X Factor in sezonul 6 va fi faptul ca se va canta acustic, vocile live ale concurentilor fiind acompaniate de un band, band-ul The Colours.
Grupa formata din fetele sub 24 de ani se anunta una care va face senzatie pe scena de la X Factor in editia 14 din 25.11.2016. Vocile sunt excelente iar alegerile muzicale vor aduce emotie si spectacol pe scena.
Solistul de la Carla's Dreamas va fi pus in dificultate astfel nu doar de numarul 4 al scaunelor pe care le are dar si de vocile senzationale care vor urca pe scena in aceasta seara.

Alexandra Sirghi, Olga Verbitchi, Letitia Roman, Andreea Alupei, Alexandra Tanasoiu, Anastasia Jantic, Lizuca Bigu, Enrica Tara, Miruna Panzaru si Izabela Simion sunt cele zece concurente care se vor lupta in voce pentru un loc din cele 4 puse la dispozitie de Carla's Dreams.
Fiecare interpretare va fi plina de emotie iar momentul deciziei solistului de la Carla's Dreams va aduce momente de tensiune si nervi intinsi la maxim. Toate cele 10 concurente isi doresc sa continue asa ca in editia 14 X Factor din 25/11/2016 vom avea parte de o confruntare demna de o finala.
Momentele amuzante nu vor lipsi nici din editia 3 de Bootcamp iar replicile pe care cei 4 jurati si le vor da vor starni hohote de ras. Ce alegeri va face solistul de la Carla's Dreams? Ce sfaturi va primi de la colegii sai? Cat de bune vor fi cele 10 fete care concureaza in a treia editie de Bootcamp a sezonului 6 X Factor? Vom afla vineri seara in editia 14 a emisiunii X Factor la antena 1.

Petrece o seara spectaculoasa, plina de emotie si momente in care deciziile vor fi surprinzatoare, cu voci fenomenale, seara oferita de solistul de la Carla's Dreams si echipa fetelor sub 24 de ani in editia 14 a show-ului tv X Factor de vineri 25 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor Vineri 25 Noiembrie 2016

Тag: grupa fetelor, Bootcamp, vineri 25.11.2016, x factor 25 noiembrie 2016, Carla's Dreams, x factor editia 14, Stefan Banica, sezonul 6, delia, BrenciuComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: