16:46

X Factor Vineri 21 Octombrie 2016 Online

Se canta din nou la puterea X pe scena de la X Factor in editia 8, vineri 21 octombrie 2016 de la orele 20:30, in show-ul vocilor care aduce pe scena cele mai inflacarate voci, dornice sa demonstreze celor 4 jurati ca ei sunt vocile care au "Factorul X" si care merita Da-urile ce le asigura verdele pentru urmatoarele etape ale competitiei.

Editia 8 a emisiunii X Factor aduce in fata celor 4 jurati voci de exceptie care vor incendia cu vocile lor scena si care vor aduce delirul in randurile publicului.
Surprizele vor fi la ele acasa in aceasta seara la X Factor, concurentii fiind convinsi ca cu cat vor avea o aparitie mai iesita din comun cu atat vor avea mai mari sansele sa obtina Da-urile celor 4 jurati. Una dintre concurente il va da "pe spate" pe solistul de la Carla's Dreams, insa ce il va iumi pe acesta vom vedea in aceasta seara de la orele 20:30 la X Factor editia 8 a sezonului 6 la antena 1.

Rap-ul este si el prezent la X Factor din 21.10.2016 la antena 1, iar cel care este hotarat sa aduca schimbarea in sistemul scolar prin rimele sale este Oscar, un pusti care ii va impresiona la maxim pe cei 4 jurati.
Momentele amuzante vor fi si ele prezente mai ales ca printre vocile bune de la X Factor se vor strecura si voci care au o doza infima de factor X sau mai bine nu o au deloc.
Bineinteles ca membrii juriului vor incerca sa ii faca sa inteleaga pe cei aflati in aceasta situatie ca muzica nu le este chiar cea mai buna prietena.

Cat de bine se vor descurca Horia Brenciu, Delia, solistul de la Carla's Dreams si Stefan Banica cu aparitiile din aceasta editie X Factor si cat de impresionati vor fi vezi de la orele 20:30 pe antena 1.
Nu rata o editie incendiara plina de voci impresionante si momente care vor aduce emotie atat la masa juriului cat si publicului telespectator, show-ul tv X Factor, vineri 21 octombrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor Vineri 21 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3Тag: Carla's Dreams, vineri 21.10.2016, Horia Brenciu, Stefan Banica, auditii, sezonul 6 x factor, x factor editia 8, delia, x factor 21 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: