13:35

X Factor Vineri 18 Noiembrie 2016 Online

La X Factor se intra in etapa Bootcamp-ului! Se anunta o batalie "pe viata si pe moarte" in prima editie a Bootcamp-ului sezonului 6 X Factor, vineri 18 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Editia 11 a adus si ultimele auditii la X Factor iar la finele acesteia cei 4 jurati au putut sa isi aleaga grupele pe care in acest sezon le vor pregati. Iar in urma dezbaterilor fiecare si-a ales grupa astfel ca pe solistul de la Carla's Dreams il vom gasi in fruntea fetelor din grupa sub 24 de ani, Delia in schimb ii va avea pe cei din grupa baietilor sub 24 de ani. Mai experimentatul jurat, Horia Brenciu si-a ales sa ii antreneze grupa celor peste 24 de ani iar Stefan Banica va fi mentorul trupelor.

Bootcamp-ul sezonului 6 X Factor se anunta a fi unic iar pentru a creste dificultatea si mai mult cele 6 scaune care stateau la dispozitie pentru a fi ocupate pentru etapa urmatoare s-au redus doar la 4. Asa ca fiecare mentor va avea la dispozitie doar 4 alegeri din 10. Zece fiind numarul concurentilor care formeaza o grupa.
Cel care isi va alinia trupa de 10 la linia de start a primei editii de Bootcamp a sezonului 6 X Factor va fi Horia Brenciu. Mai pregatit ca niciodata pentru a castiga trofeul X Factor si in acest sezon, Horia Brenciu ii va pofti rand pe rand in scena de la X Factor pe cei 10 concurenti care vor trebui sa ii demonstreze ca merita votul sau.

Provocarile vor fi mari si toti 10 membri din grupa 24 + isi doresc sa ocupe un loc din cele 4 disponibile pentru etapa urmatoare a concursului.
O alta noutate care va da un plus show-ului tv X Factor in sezonul 6 va fi faptul ca se va canta acustic, vocile live ale concurentilor fiind acompaniate de un band, band-ul The Colours.
Grupa celor peste 24 de ani se anunta una care va face senzatie pe scena de la X Factor in editia 12 din 18.11.2016. Vocile sunt excelente iar alegerile muzicale vor aduce emotie si spectacol pe scena.
Horia Brenciu va fi pus in dificultate astfel nu doar de numarul 4 al scaunelor pe care le are dar si de vocile senzationale care vor urca pe scena in aceasta seara, voci care ii vor face alegerea si mai dificila.

Aldo Blaga, Radu Harsulescu, Anca Parlea, Marcel Rosca, Cecilia Cesario, Cezar Dometi, Eliza Georgescu, Loredana Anghelache, Marco Sentieri si Monica Prodea sunt cei zece din grupa celor peste 24 de ani care se vor lupta in voce pentru un loc din cele 4 puse la dispozitie de Horia Brenciu. Fiecare interpretare va fi plina de emotie iar momentul deciziei lui Brenciu va aduce momente de tensiune si nervi intinsi la maxim.
Toti isi doresc sa continue asa ca in editia 12 X Factor din 18/11/2016 vom avea parte de o confruntare demna de o finala lucru care ii va ingreuna alegerea lui Horia Brenciu.
Momentele amuzante nu vor lipsi nici din Bootcamp iar replicile pe care cei 4 jurati si le vor da vor starni hohote de ras. Ce alegeri va face Horia Brenciu? Ce sfaturi va primi de la colegii sai? Cat de buni vor fi cei 10 concurenti din prima editie de Bootcamp a sezonului 6 X Factor? Toate raspunsurile le vom primi vineri seara in editia 12 X Factor la antena 1.

Petrece o seara spectaculoasa, plina de emotie si momente in care deciziile vor fi surprinzatoare, cu voci fenomenale, seara oferita de Horia Brenciu si grupa 24+ in editia 12 X Factor de vineri 18 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor Vineri 18 Noiembrie 2016

Тag: x factor editia 12, delia, Bootcamp, x factor 18 noiembrie 2016, sezonul 6 x factor, Stefan Banica, vineri 18.11.2016, Horia Brenciu, Carla's DreamsComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: