14:26

X Factor Vineri 14 Octombrie 2016 Online

Ce procent de factor X se va gasi in concurentii editiei 7 a emisiunii X Factor te invitam sa afli vineri 14 octombrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.

Editia 7 a emisiunii X Factor aduce in fata celor 4 jurati voci de exceptie dar si multa distractie. Iar Delia va beneficia si de o sedinta gratuita de masaj oferita de unul dintre concurentii X Factor.
Si toate acestea in timp ce acesta isi sustine numarul care il poate conduce spre etapa urmatoare a competitiei.
Cum se va descurca concurentul sa faca ambele lucruri deoadata si cat de mult vor fi impresionati juratii de prestatia acestuia vezi de la orele 20:30 la X Factor din 14.10.2016 la antena 1.

La Chisinau se pare ca pictura este la moda, asa ca urmatorii concurenti care vor concura pentru DA-urile juratilor, vor fi imbracati in tinute pictate chiar de mana lor.
Un alt concurent dornic sa isi arate doza de X Factor care ii curge prin vene va povesti experienta pe care a trait-o in Chicago, acolo unde a avut ocazia sa cante alaturi de Bill Porter. Si daca acest nume nu va spune nimic atunci mentionam ca Bill Porter este trombonistul principal din orchestra lui Sinatra.
Daca ii va reusi figura ramane de vazut in editia 7 a emisiunii X Factor din 14/10/2016 la antena 1.
O alta surpriza a serii va fi o concurenta care il va impresiona in asa fel pe Horia Brenciu incat acesta ii va propune o colaborare.

Momentele amuzante vor fi si ele prezente mai ales ca printre vocile bune de la X Factor se vor strecura si voci care au o doza infima de factor X sau mai bine nu o au deloc.
Bineinteles ca membrii juriului vor incerca sa ii faca sa inteleaga pe cei aflati in aceasta situatie ca muzica nu le este chiar cea mai buna prietena.
Tot vineri seara la X Factor editia 7 vor fi prezenti si concurenti cu atat de multa incredere in vocile lor incat se si vad propulsati direct in finala.

Cat de bine se vor descurca Horia Brenciu, Delia, solistul de la Carla's Dreams si Stefan Banica cu aparitiile din aceasta editie X Factor si cat de impresionati vor fi vezi de la orele 20:30 pe antena 1.
Nu rata o editie incendiara plina de voci impresionante si momente care vor aduce emotie atat la masa juriului cat si publicului telespectator, show-ul tv X Factor, vineri 14 octombrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor Vineri 14 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3Тag: vineri 14.10.2016, Carla's Dreams, x factor editia 7, delia, sezonul 6 x factor, auditii, Stefan Banica, x factor 14 octombrie 2016, Horia BrenciuComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: