13:40

X Factor Vineri 11 Noiembrie 2016 Editia 11 Online

Care sunt ultimele voci pentru care cei 4 juratii de la X Factor vor garanta cu DA-urile lor vom vedea in editia 11 a show-ului tv X Factor de vineri 11 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la antena 1.
Dupa 10 editii in care voci din toate colturile tarii dar si voci de peste hotare au venit sa isi masoare nivelul de x factor care le curge prin vene a sosit si ultima editie, editia 11 X Factor care se anunta a fi mai exploziva decat toate editiile la un loc.

Horia Brenciu, Stefan Banica, Delia si solistul de la Carla's Dreams sunt pregatiti pentru ultimele auditii de la X Factor, auditii care vor aduce concurenti plini de determinare si hotarati sa ia macar trei din voturile afirmative ale juratilor.
Unul dintre momentele de vineri seara la X Factor o va aduce in fata juratilor pe una dintre mai vechile cliente ale show-ului. Momentul sau de cabaret va fi incununat la final de un spagat, miscare care va declansa un val de discutii pline de replici savuroase.
Discutiile vor merge pana intr-acolo incat solistul de la Carla's Dreams va declara ca va face spagatul in aer daca Horia Brenciu poate face spagatul asa cum afirma.

O alta concurenta in va face pe solistul de la Carla's Dreams sa se indragosteasca pe loc de ochii sai. Concurenta declara ca a mai cantat pe scena si chiar pe unele din afara tarii, impreuna cu tatal sau care este interpret de muzica folclorica. Cat de mult va impresiona cu vocea sa aceasta si cum se va incheia momentul vom vedea in editia 11 X Factor din 11.11.2016 de la orele 20:30 la antena 1.
Momentele amuzante vor fi si ele prezente in ultima editie a auditiilor din sezonul 6 X Factor, mai ales ca printre vocile bune din aceasta seara se vor strecura si voci care au o doza infima de factor X sau mai bine spus nu o au deloc.

Cine vor fi concurentii care vor evolua in ultima seara a auditiilor X Factor, cum va fi prestatia lor si cine vor fi cei care vor primi voturile juratilor vom vedea vineri seara in editia 11 X Factor la antena 1.
Nu rata o editie incendiara plina de voci impresionante si momente care vor aduce emotie atat la masa juriului cat si publicului telespectator, show-ul tv X Factor, vineri 11 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor Vineri 11 Noiembrie 2016 Editia 11

Тag: delia, x factor editia 11, vineri 11.11.2016, sezonul 6 x factor, auditii, x factor 11 noiembrie 2016, Stefan Banica, Horia Brenciu, Carla's DreamsComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: