21:01

X Factor Miercuri 30 Noiembrie 2016 Online

Grupa baietilor sub 24 de ani si efervescenta Delia sunt actorii principali ai serii de miercuri 30 noiembrie 2016 in cea de-a patra editie a Bootcamp-ului X Factor pe antena 1.
Este seara baietilor sub 24 de ani, echipa care in sezonul 6 X Factor este condusa de una dintre cele mai iubite cantarete a momentului, Delia. Juratul de la X Factor are dificila sarcina ca in acest sezon sa coordoneze echipa baietilor sub 24 de ani, baieti care sunt 10 la numar.

Bootcamp-ul sezonului 6 X Factor se anunta a fi unic iar pentru a creste dificultatea si mai mult cele 6 scaune care stateau la dispozitie pentru a fi ocupate pentru etapa duelurilor, s-au redus la 4. Asa ca fiecare mentor va avea la dispozitie doar patru alegeri din zece. Zece fiind numarul concurentilor care formeaza o grupa.
Mentorul care isi va alinia echipa de 10 la linia de start a celei de-a patra editie de Bootcamp a sezonului 6 X Factor va fi Delia. Delia este ultimul jurat de la X Factor care va avea de ales. Si cum a vazut cam cu cine ies la bataie colegii sai, sarcina sa va fi si mai grea. Asa ca isi va pofti rand pe rand in scena cei 10 concurenti care vor trebui sa ii demonstreze ca merita increderea si cel mai mult, votul sau.
Insa alegerile Deliei se pare ca vor intrece toate previziunile. Deciziile sale vor fi imprevizibile si chiar ii va lasa masca si pe colegii sai de la masa juriului. Cerintele sunt mari de la cele 4 voci care vor ocupa cele 4 scaune iar Delia le va lua prin surprindere pe cei 10 baieti cu deciziile sale. Delia promite ca anul acesta deciziile sale vor fi cu totul diferite si criteriile dupa care isi va face alegerile se vor schimba.

Provocarile vor fi mari si toate cei 10 baieti isi doresc sa ocupe un loc din cele 4 disponibile pentru etapa duelurilor. Iar momentul in care Delia isi va face alegerea va starni adeseori adevarate conflicte intre concurenti.
O alta noutate care va da un plus show-ului tv X Factor in sezonul 6 va fi faptul ca se va canta acustic, vocile live ale concurentilor fiind acompaniate de un band, band-ul The Colours.
Grupa formata din baietii sub 24 de ani se anunta una care va face senzatie pe scena de la X Factor in editia 15 din 30.11.2016. Vocile sunt excelente iar alegerile muzicale vor aduce emotie si spectacol pe scena. Delia va fi pusa in dificultate astfel nu doar de numarul 4 al scaunelor pe care le are dar si de vocile senzationale care vor urca pe scena in aceasta seara.

Alex Mladin, Andrei Petrus, Rares Cazacu, Jonny Badulescu, Emilia Nechifor, Razvan Moldovan, Raul Engep, Catalin Caragea, Dragos Luca si Simion Caragia sunt cei zece concurenti care se vor lupta in voce pentru un loc din cele 4 puse la dispozitie de Delia.
Fiecare interpretare va fi unica si plina de emotie iar momentul deciziei Deliei va aduce momente de tensiune si nervi intinsi la maxim. Toti cei 10 concurenti isi doresc sa continue asa ca in editia 15 X Factor din 30/11/2016 vom avea parte de o confruntare demna de o finala.
Momentele amuzante nu vor lipsi nici ultima editie de Bootcamp iar replicile pe care cei 4 jurati si le vor da vor starni hohote de ras. Ce alegeri va face Delia? Ce sfaturi va primi de la colegii sai? Cat de buni vor fi cei 10 baieti care concureaza in a patra editie de Bootcamp a sezonului 6 X Factor? Cine vor fi cele 4 nume care in etapa urmatoare a competitiei se vor duela? Vom afla miercuri seara in editia 15 a emisiunii X Factor la antena 1.

Petrece o seara spectaculoasa, plina de emotie si momente in care deciziile vor fi surprinzatoare, cu voci fenomenale, seara oferita de solistul de la Carla's Dreams si echipa baietilor sub 24 de ani in editia 15 a show-ului tv X Factor de miercuri 30 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor 30 Noiembrie 2016 Editia 15 Sezonul 6Тag: Bootcamp, x factor editia 15, Carla's Dreams, x factor 30 noiembrie 2016, sez. 6, Stefan Banica, miercuri 30.11.2016, grupa baietilor, delia, BrenciuComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: