19:06

X Factor Miercuri 23 Noiembrie 2016 Online

Echipa grupurilor, Bootcamp, 4 scaune, Stefan Banica, muzica buna si voci fenomenale, tensiune, situatiile savuroase care vor aduce buna dispozitie si comentariile celor 4 mentori sunt ingredientele care fac seara de miercuri 23 noiembrie 2016 sa fie cu adevarat spectaculoasa la antena 1, atunci cand de la orele 20:30 va incepe difuzarea celei de-a doua editii a Bootcamp-ului X Factor.

Este seara grupurilor, echipa care in sezonul 6 X Factor este condusa de renumitul Stefan Banica. Juratul de la X Factor are dificila sarcina ca in acest sezon sa coordoneze echipa grupurilor care sunt 10 la numar.
Bootcamp-ul sezonului 6 X Factor se anunta a fi unic iar pentru a creste dificultatea si mai mult cele 6 scaune care stateau la dispozitie pentru a fi ocupate pentru etapa urmatoare a competitiei s-au redus doar la 4. Asa ca fiecare mentor va avea la dispozitie doar 4 alegeri din 10. Zece fiind numarul concurentilor care formeaza o grupa.

Cel care isi va alinia echipa de 10 la linia de start a celei de-a doua editii de Bootcamp a sezonului 6 X Factor va fi Stefan Banica. Mai hotarat ca niciodata sa castige trofeul X Factor, Stefan Banica isi va pofti rand pe rand in scena cele 10 trupe care vor trebui sa ii demonstreze ca merita increderea si cel mai mult votul sau.
Provocarile vor fi mari si toate cele 10 grupuri isi doresc sa ocupe un loc din cele 4 disponibile pentru etapa urmatoare a concursului.
O alta noutate care va da un plus show-ului tv X Factor in sezonul 6 va fi faptul ca se va canta acustic, vocile live ale concurentilor fiind acompaniate de un band, band-ul The Colours.

Grupa trupelor se anunta una care va face senzatie pe scena de la X Factor in editia 13 din 23.11.2016. Vocile sunt excelente iar alegerile muzicale vor aduce emotie si spectacol pe scena.
Stefan Banica va fi pus in dificultate astfel nu doar de numarul 4 al scaunelor pe care le are dar si de vocile senzationale care vor urca pe scena in aceasta seara, voci care ii vor face alegerea si mai dificila.
Nobil Band, 3 O'clock, Razvan si Alecu, Bogdan si Mugurel, Oscar si Miruna, Estera si Rebbeca Tchatcoua, Crescendo, Postasul si Cristina Baban, Doredos, Calin si Elis, sunt cele zece grupuri care se vor lupta in voce pentru un loc din cele 4 puse la dispozitie de Stefan Banica. Fiecare interpretare va fi plina de emotie iar momentul deciziei lui Stefan Banica va aduce momente de tensiune si nervi intinsi la maxim.

Toti isi doresc sa continue asa ca in editia 13 X Factor din 23/11/2016 vom avea parte de o confruntare demna de o finala lucru care ii va ingreuna alegerea lui Stefan Banica.
Momentele amuzante nu vor lipsi nici din editia 2 de Bootcamp iar replicile pe care cei 4 jurati si le vor da vor starni hohote de ras. Ce alegeri va face Stefan Banica? Ce sfaturi va primi de la colegii sai? Cat de bune vor fi cele 10 grupuri care concureaza in a doua editie de Bootcamp a sezonului 6 X Factor? Vom afla miercuri seara in editia 13 a emisiunii X Factor la antena 1.

Petrece o seara spectaculoasa, plina de emotie si momente in care deciziile vor fi surprinzatoare, cu voci fenomenale, seara oferita de Stefan Banica si echipa grupurilor in editia 13 a show-ului tv X Factor de miercuri 23 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la antena 1.X Factor 23 Noiembrie 2016 Editia 13 Sezonul 6Тag: Bootcamp, Carla's Dreams, Horia Brenciu, miercuri 23.11.2016, Stefan Banica, x factor editia 13, x factor 23 noiembrie 2016, sezonul 6 x factor, deliaComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: