16:50

X Factor Duminica 25 Septembrie 2016 Online

Se intampla din nou! Cautarea factorului X revine pe micile ecrane in editia 4 a sezonului 6 X Factor, duminica 25 septembrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.
Razvan si Dani calatoresc in toate colturile tarii pentru a afla cam prin ce colturi se ascunde factorul X. Insa seara aceasta auditiile X Factor aduc pe scena voci senzationale, voci care vor impresiona exigentul juriu dar si voci care vor starni adevarate controverse intre cei 4 jurati.

Una dintre surprizele serii va fi aparitia pe scena de la X Factor a lui Hamude, fostul concurent de la Insula Iubirii care a facut senzatie atunci cand a bagat mana in foc pentru onoarea iubitei sale. Acesta vine sa isi incerce norocul si sa ii dedice o piesa fostei sale iubite. Se va rade la maxim mai ales cand cei veniti sa isi verifice nivelul de factor X nu au nici un numitor comun cu muzica.
Personaje care de care mai inedite, cu vocea la ei acasa sau nu sunt gata sa vina sa obtina cei 4 de DA al celor 4 jurati: Delia, enigmaticul solist de la Carla's Dreams, Horia Brenciu si Stefan Banica.

Viitoarea sotie a actorului de stand-up comedy Cosmin Natanticu, backing vocal-ul lui Miki de la K-pital, fina lui Horia Brenciu si chiar o finalista de la X Factor Italia vin sa isi incerce norocul la X Factor in editia 4 din 25.09.2016.
Auditiile din aceasta seara de la X Factor vor fi pline de haz si voie buna dar si presarate cu voci de exceptie care vor fi aplaudate la scena deschisa.
Cat de bune vor fi vocile din editia 4 a sezonului 6 X Factor de duminica 25 septembrie 2016 va lasam sa apreciati singuri de la orele 20:00 la antena 1.X Factor Duminica 25 Septembrie 2016
Video1, Video2, Video3


Тag: duminica 25.09.2016, factorul x editia 4 sezonul 6, x factor 25 septembrie 2016, factorul x, auditii x factor, emisiuni online, show tv, antena 1Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: