09:53

Vocea Romaniei Vineri 7 Octombrie 2016 Online

Spectacolul auditiilor continua cu o editie exploziva, editia 6 a sezonui 6 Vocea Romaniei, vineri 7 octombrie 2016 de la orele 20:30 la protv.
Loredana, Smiley, Tudor Chirila si Marius Moga sunt "numai urechi" la vocile care in aceasta seara vor rasuna pe scena de la Vocea Romaniei incepand cu orele 20:30 pe protv.

Cele 4 scaunele sunt pe pozitii de start gata sa se intoarca cand pe scena de la Vocea Romaniei vor rasuna cele mai bune voci, voci care au acel ceva care le asigura celor 4 antrenori ca ele ar putea fi urmatoarele castigatoare a trofeului Vocea Romaniei. Concurenti noi sau mai vechi, care au mai cochetat cu scena de la Vocea Romaniei, vin cu ganduri de izbanda.
Pavel Bartos este si el pregatit sa mai destinda atmosfera in culise acolo unde va fi alaturi de sustinatori si de concurenti. Afla care sunt povestile de viata din spatele concurentilor care in aceasta seara vor incerca cu vocea lor sa faca sa se intoara toate cele 4 scaune.

Lupta pe vocile editiei 6 Vocea Romaniei din 7.10.2016 de anunta a fi una crancena mai ales ca toti cei 4 antrenori isi doresc ca in echipele lor sa fie cele mai bune voci.
Surpriza serii va fi cortina, care in aceasta seara ii va pune pe cei 4 antrenori in dilema. In spatele cortinei se afla o voce masculina sau una feminina? Caderea cortinei ii va lasa fara cuvinte, insa. Motivul insa il veti afla in aceasta seara la Vocea Romaniei de la orele 20:30 la protv.
Cat de bune vor fi discursurile celor 4 antrenori, ce argumente vor aduce in favoare lor si care sunt concurentii care vor intra in cele 4 echipe vezi vineri seara in editia 6 a emisiunii Vocea Romaniei din 7/10/2016.

Nu rata un super-show tv al vocilor si afla cine sunt concurentii care vor reusi sa impresioneze, la auditiile pe nevazute, pe cel putin unul dintre antrenori.
Care sunt vocile care vor umple scena in editia 6 Vocea Romaniei? Cata emotie vor transmite melodiile din aceasta editie? Cat de apriga va fi lupta antrenorilor pe vocile bune?
Te lasam sa descoperi singur raspunsurile la toate intrebarile de la orele 20:30 live la Vocea Romaniei, vineri 7 octombrie 2016 pe protv.Тag: auditii pe nevazute, vocea romaniei 7 octombrie 2016, Live, protv, sezonul 6, online, show tv, vineri 7.10.2016, echipe, vocea romaniei editia 6Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: