11:21

Vocea Romaniei Vineri 4 Noiembrie 2016 Editia 10 Online

Confruntarile la Vocea Romaniei continua cu cea de-a treia editie a duelurilor, in editia 10 a sezonului 6, vineri 4 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.
Moga, Tudor, Loredana si Smiley si-au ales vocile care ar face cele mai bune dueluri si care ar oferi cel mai impresionant spectacol pe scena de la Vocea Romaniei. Insa fiecare alegere are doua taisuri si cu cat mai fabulos este spectacolul oferit de cei doi duelisti cu atat mai grea va fi alegerea antrenorilor.

Seara de vineri se anunta spectaculoasa la Vocea Romaniei, confruntarile fiind mai mult decat fulminante. Pavel Bartos va bate gongul pe ringul de la Vocea Romaniei dand startul celei de-a treia runde a confruntarilor.
Surprizele se vor tine lant la Vocea Romaniei editia 10 din 4.11.2016 iar antrenorii vor fi pusi sa faca unele alegeri pe care nu si-ar fi dorit sa le faca niciodata. Insa formatul emisiunii nu le permite sa faca nicio exceptie si fiecare va trebui sa renunte la voci care poate ar fi adus trofeul Vocea Romaniei in echipa lor. Insa vocile la care se renunta mai pot fi salvate.
Cine va fi antrenorul care va fi sigur ca o voce salvata din echipa contracandidatilor la trofeul Vocea Romaniei ar putea fi un castig pentru echipa sa vom vedea in editia din aceasta seara a Vocii Romaniei.

"Sunteti niste tablagii" este unul dintre comentariile Loredanei la adresa colegilor sai. Ce motiv a facut-o pe artista sa declare acest lucru vom afla vineri seara la Vocea Romaniei.
Tudor Chirila se va transforma intr-un adevarat comentator al duelurilor iar Smiley i-a pregatit o surpriza acestuia.
Cat de inspirati vor fi antrenorii in alegerile lor? Cat de bine se vor lega vocile alese pentru a se duela? Cine va plange dar si cine va rade dupa confruntari? Vom afla de la orele 20:30 in editia 10 a sezonului 6 Vocea Romaniei pe protv.

Nu rata o seara plina de un spectacol memorabil, cu dueluri emotionante pline de culoare, cu comentariile pline de umor sau pline de seriozitate ale celor 4 antrenori, toate la Vocea Romaniei editia 10.
Simte gustul duelului la Vocea Romaniei vineri 4 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la protv.Vocea Romaniei 4 Noiembrie 2016Тag: vocea romaniei 4 noiembrie 2016, show tv, duel, editia 10 sezonul 6, vineri 4.11.2016, echipe, vocea romaniei editia 10, confruntari, protv, onlineComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: