19:25

Vocea Romaniei Vineri 25 Noiembrie 2016 Online

Ultimele 6 locuri pentru Galele Live ale sezonului 6 Vocea Romaniei sunt disputate in cea de-a doua runda a Knockout-urilor din editia 13 difuzata vineri 25 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la protv.
Lucrurile se complica in sezonul 6 Vocea Romaniei, in premiera la Vocea Romaniei, vom avea parte de confruntare a vocilor care se va incheia cu un knockout, etapa care va decide concurenti care vor intra in live-uri.
Daca duelurile au fost pline de surprize iar celor 4 antrenori le-a fost destul de greu sa aleaga intre doua voci, provocarea pe care etapa knockout-urilor o va arunca in joc va fi si mai dificila. Totul se va numara in trei.

Fiecare dintre cele 4 echipe numara cate 9 concurenti. Confruntarea in knockout-uri se va da in trei. Antrenorii vor avea de ales de aceasta data din 3 voci. Voci care sunt dintre cele mai bune, fiecare echipa fiind formata din spuma concurentilor care s-au confruntat in etapa duelurilor.
Iar o alta provocare atat pentru antrenori cat si pentru cei 9 concurenti este faptul ca nimeni nu va mai putea fi salvat. Lupta se va da pana la knockout. Din cei 3 doar unul va trebui sa ramana in picioare la final.
Se anunta o confruntare palpitanta arbitrata la centru de nimeni altul decat indragitul Pavel Bartos. Care sunt vocile care in aceasta seara vor intra in ring si care sunt vocile care vor cadea prin knockout vom vedea in editia 13 a emisiunii Vocea Romaniei din 25.11.2016 de la orele 20:30 la protv.

Misterul care va invalui aceasta etapa noua la Vocea Romaniei va fi si mai adancit de faptul ca cei 3 concurenti care vor intra in ring pentru a se confrunta in voce pana la knockout vor afla de la antrenori identitatea celor langa care vor lupta abia inainte de a se urca pe scena.
Alegerea va fi foarte dificila iar Tudor Chirila, Marius Moga, Loredana si Smiley vor trebui sa se gandeasca de trei ori inainte de a lua decizia eliminarii. De cat de inspirate vor fi alegerile lor depinde chiar castigarea trofeului Vocea Romaniei. O scapare de moment si pot elimina chiar concurentul care le-ar putea aduce trofeul Vocea Romaniei in echipa pe care o antreneaza.
Si daca in aceasta seara "doar vocea conteaza" toti concurentii din knockout-urile care se vor desfasura pe scena de la Vocea Romaniei vor cauta sa scoata toti asii din maneca, totul pentru a ajunge printre cei care vor evolua in galele live ale sezonului 6 Vocea Romaniei.

Traieste emotia ultimelor 6 knockout-uri la Vocea Romaniei vineri 25 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la protv si vezi cine sunt cei care vor ramane in picioare la finele serii.

Тag: echipe, vineri 25.11.2016, show tv, vocea romaniei 25 noiembrie 2016, online, castigatori, vocea romaniei editia 13, sezonul 6, protv, KnockoutComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: