14:13

Vocea Romaniei Vineri 18 Noiembrie 2016 Online

O adevarata batalie se castiga prin knockout! Lucrurile se complica in sezonul 6 Vocea Romaniei, asa ca in premiera la Vocea Romaniei, vineri 18 noiembrie 2016 de la orele 20:30 vom avea parte de prima runda a knockout-urilor care va decide primii trei concurenti care vor intra in live-uri.

Daca duelurile au fost pline de surprize iar celor 4 antrenori le-a fost greu sa aleaga intre doua voci, provocarea pe care etapa knockout-urilor o va arunca in joc va fi si mai dificila. Totul se va inmulti cu trei.
In acest moment fiecare dintre cele 4 echipe numara cate 9 concurenti. Confruntarea in knockout-uri se va da in trei. Antrenorii vor avea de ales de aceasta data din 3 voci. Voci care sunt dintre cele mai bune, fiecare echipa strangand spuma concurentilor care s-au confruntat in etapa duelurilor.
Iar o alta provocare atat pentru antrenori cat si pentru cei 9 concurenti este faptul ca nu vor mai exista salvati. Lupta se va da pana la knockout. Din cei 3 doar unul va trebui sa ramana in picioare la final.

Se anunta o confruntare palpitanta arbitrata la centru de nimeni altul decat indragitul Pavel Bartos. Care este echipa care in aceasta seara va intra in ringul vocilor si cine sunt vocile care vor cadea prin knockout vom vedea in editia 12 a emisiunii Vocea Romaniei din 18.11.2016 de la orele 20:30 la protv.
Misterul care va invalui aceasta etapa noua la Vocea Romaniei va fi si mai adancit de faptul ca cei 3 concurenti care vor intra in ring pentru a se confrunta in voce pana la knockout vor afla de la antrenori identitatea celor langa care va lupta abia inainte de a se urca pe scena.

Alegerea va fi foarte dificila iar Tudor Chirila, Marius Moga, Loredana si Smiley vor trebui sa se gandeasca de trei ori inainte de a lua decizia eliminarii. De cat de inspirate vor fi alegerile lor depinde chiar castigarea trofeului Vocea Romaniei. O scapare de moment si pot elimina chiar concurentul care le-ar putea aduce trofeul in echipa pe care o antreneaza.
Si daca in aceasta seara "doar vocea conteaza" toti concurentii din knockout-urile care se vor desfasura pe scena de la Vocea Romaniei vor cauta sa scoata toti asii din maneca, totul pentru a ajunge in cei 3 care vor evolua in galele live ale sezonului 6 Vocea Romaniei.

Traieste emotia primelor knockout-uri la Vocea Romaniei vineri 18 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la protv si vezi cine sunt cei care vor ramane in picioare la finele serii.

Vocea Romaniei Vineri 18 Noiembrie 2016Тag: Knockout, show tv, echipe, protv, sezonul 6, castigatori, online, vocea romaniei editia 12, vineri 18.11.2016, vocea romaniei 18 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: