15:29

Vocea Romaniei Vineri 14 Octombrie 2016 Online

Cele 4 scaune se intorc pentru ultimele auditii pe nevazute ale sezonului 6 in editia 7 a show-ului tv Vocea Romaniei, vineri 14 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.

Au mai ramas doar opt locuri libere in cele 4 echipe dar vocile care isi doresc sa traiasca experienta Vocii Romaniei sunt multe asa ca pe ultima suta de metri se anunta a fi si cele mai tensionate auditii pe nevazute.
Batalia pe ultimele voci care vor completa cele 4 echipe se anunta a fi una plina de declaratii surpriza si remarci impresionante din partea antrenorilor in editia 7 Vocea Romaniei din 14.10.2016 mai ales ca toti cei 4 antrenori isi doresc ca in echipele lor sa fie posibila urmatoare Voce a Romaniei.

Pavel Bartos este si el pregatit sa mai destinda atmosfera pentru ultima data la auditiile pe nevazute din sezonul 6 in culise de la Vocea Romaniei, acolo unde va fi alaturi de sustinatori si de concurenti.
Au mai ramas doar 8 locuri libere iar Loredana, Tudor Chirila, Marius Moga si Smiley sunt gata sa faca cele mai extraordinare promisiuni vocilor pentru care isi vor intoarce scaunele.
Cat de convingatori vor fi in discursul lor cei 4 antrenori si cum vor reusi sa schimbe decizia concurentilor cu privire la echipa si antrenorul langa care acestia si-ar fi dorit sa parcurga drumul de la Vocea Romaniei ramane de vazut in aceasta seara de la orele 20:30 in editia 7 a sezonului 6 Vocea Romaniei la protv.

Ce voci vor intoarce pentru ultima data in acest sezon cele 4 scaune ale antrenorilor si care sunt concurentii care vor completa cele 4 echipe vezi vineri seara la Vocea Romaniei la protv.
Nu rata ultimele auditii pe nevazute, ultima batalie pe vocile care vor evolua in aceasta seara si afla cine sunt concurentii care vor reusi sa impresioneze pe cel putin unul dintre antrenori.

Care sunt vocile care vor umple scena in editia 7 Vocea Romaniei? Cata emotie vor transmite melodiile din aceasta editie? Cat de apriga va fi lupta antrenorilor pe vocile bune? Cum va arata tabloul final al celor 4 echipe cu care cei 4 antrenori se vor avanta in lupta pentru trofeul Vocea Romaniei?
Te vom lasa sa descoperi singur raspunsurile la toate aceste intrebari de la orele 20:30 live la Vocea Romaniei, vineri 14 octombrie 2016 pe protv.

Vocea Romaniei Vineri 14 Octombrie 2016

Тag: protv, vocea romaniei octombrie 2016, online, show tv, ultimele auditii, vineri 14.10.2016, echipe, vocea romaniei editia 7, auditii pe nevazuteComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: