20:32

Vocea Romaniei Vineri 11 Noiembrie 2016 Online

Pavel Bartos bate gongul in ringul vocilor pentru ultima editie de confruntari din sezonul 6 Vocea Romaniei, vineri 11 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la protv. Spectacolul confruntarilor la Vocea Romaniei continua cu o editie exploziva vineri seara la protv.
Loredana, Smiley, Tudor Chirila si Marius Moga sunt "numai urechi" la ultimele 7 dueluri, dueluri care in aceasta seara vor rasuna pe scena de la Vocea Romaniei incepand cu orele 20:30 pe protv.

Cei patru antrenori vor ocupa cele 4 scaunele de acolo de unde vor alege urmatoarele 7 voci care se vor alatura celorlalte voci deja alese pentru galele live, gale care vor incepe de saptamana viitoare. Cele 7 cupluri de duelisti vor incerca sa fie in forma maxima si se vor asigura ca aparitiile lor din aceasta seara vor merge direct la inimile antrenorilor.
Tensiunea este maxima in ringul in care se duce confruntarea dar si pe cele 4 scaune ocupate de antrenori. Insa nu vor lipsi comentariile si discutiile care vor reusi sa destinda atmosfera iar pentru a da un gust mai bun confruntarilor Loredana le va aduce baietilor vinete gatite chiar cu mana sa.
Doar ca colegii sai vor incepe cu remarcile la adresa vinetelor iar Tudor ii va da chiar sfaturi despre cum se coc vinetele pentru a iesi mai gustoase.

Lupta vocilor din confruntarile editiei 11 Vocea Romaniei din 11.11.2016 de anunta a fi una crancena mai ales ca toti cei 4 antrenori isi doresc sa pastreze in echipele lor cele mai bune voci.
Se pare ca surprizele se vor tine lant in ultima editie a confruntarilor la Vocea Romaniei. Chiar va avea loc si o premiera. Unul dintre concurenti va primi o surpriza care ii va schimba soarta in concurs. Despre ce este vorba insa veti afla in aceasta seara la Vocea Romaniei de la orele 20:30 la protv.

Cat de bine se vor completa vocile care se vor duela, ce melodii au ales antrenorii pentru concurentii care se vor duela si mai ales cat de buna va fi prestatia acestora vezi vineri seara in editia 11 a emisiunii Vocea Romaniei din 11/11/2016.
Nu rata ultima batalie a vocilor duse in ringul de la Vocea Romaniei si afla cine sunt concurentii care vor reusi sa impresioneze si prin urmare care va primi votul antrenorilor.

Care sunt duelistii ultimei editii a confruntarilor la Vocea Romaniei? Cata emotie vor transmite melodiile din aceasta editie? Cat de apriga va fi lupta? Cine vor fi ultimii 7 concurenti care vor completa cele 4 echipe dar si cum va arata tabloul echipelor inainte de startul Galelor Live la Vocea Romaniei?
Te lasam sa descoperi singur raspunsurile la toate intrebarile de la orele 20:30 live la Vocea Romaniei, vineri 11 noiembrie 2016 pe protv.Vocea Romaniei 11 Noiembrie 2016 Editia 11
Тag: echipe, ultimele confruntari, vocea romaniei 11 noiembrie 2016, vocea romaniei editia 11, vineri 11.11.2016, protv, sezonul 6, online, duel, show tvComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: