18:55

Visuri la Cheie Miercuri 9 Noiembrie 2016 Episodul 9 Online

Echipa Visuri la Cheie se uneste pentru o noua renovare de suflet in episodul 9 al sezonului 3 Visuri la Cheie, miercuri 9 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.
Plini de speranta si cu forte proaspete, Dragos Bucur, Adela Parvu, Omid Ghannadi, Alina Vilcu si Dragos Isacescu merg tocmai la Ploiesti, acolo unde ii ateapta o poveste de viata impresionanta: povestea familiei Tudorache.

Povestea familiei Tudorache ii va lasa fara cuvinte pe cei 5 membri ai echipei Visuri la Cheie. Cristina si Bogdan Tudorache au doi baieti, Costin si Adrian. Viata celor 4 a luat insa o turnura dramatica atunci cand Adrian a fost diagnosticat cu o boala care i-a taiat avantul copilariei.
Osteonecroza cap celular stang, boala care duce la macinarea oaselor. Iar din acel moment Adrian a fost imobilizat intr-un aparat gipsat timp de un an si jumatate iar Cristina a trebuit sa ramana acasa pentru a avea grija de baiatul sau cel mai mic. Cu toate ca boala este crunta, baietelul nu a renuntat la carte iar rezultatele sale sunt dintre cele mai bune.

Pe langa lovitura crunta primita de la viata apartamentul in care cei 4 locuiesc nu este in cele mai bune conditii. Din cauza infiltratiilor de apa tencuiala de pe pereti a cazut, instalatia electrica s-a deteriorat iar mobila si parchetul sunt putrezite din cauza umezelii.
Timp de doua saptamani cei 4 membri ai familiei Tudorache vor pleca intr-o binemeritata excursie, iar echipa Visuri la Cheie se va ocupa cu ceea ce stiu ei mai bine sa faca, renovarea apartamentului.

In ce stadiu se afla apartamentul in care familia Tudorache traiesc si ce vor face cei 5 si echipa de muncitori care ii ajuta in fiecare editie, sa puna pe picioare visurile familiilor vezi de la orele 17:00 la Visuri la Cheie din 9.11.2016.
Nu rata o renovare impresionanta si vezi care va fi reactia familiei Tudora checand isi vor revedea casa in episodul 9 de la orele 20:30 la Visuri la Cheie, miercuri 9 noiembrie 2016 la antena 1.Visuri la Cheie Miercuri 9 Noiembrie 2016 Episodul 9
Video1 si Video2


Тag: visuri la cheie 9 noiembrie 2016, constructie, episodul 9 sezonul 3, 9.11.2016, protv, visuri la cheie, renovare, online, sezonul 3, 9 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: