00:26

Visuri la Cheie Miercuri 5 Octombrie 2016 Episodul 4 Online

S-au pregatit tarnacoapele si picamarele pentru o noua renovare in editia 4 a sezonului 3 Visuri la Cheie, miercuri 5 octombrie 2016 de la orele 20:30 la protv.
Temerarii echipei Visuri la Cheie, Dragos Bucur, Adela Parvu, Omid Ghannadi, Alina Vilcu si Dragos Isacescu, merg in judetul Buzau in localitatea Boboc acolo unde ii vor intalni pe membrii familiei Papuc. Si nu doar ii vor intalni ci vor afla si povestea tragica a capului de familie, a lui Gheorghe, barbatul care isi creste singur pe cei doi copii si a carui vis este sa le ofere celor mici un acoperis deasupra capului.

Povestea familiei Papuc este mai mult decat tragica. Anul 2015 a fost unul sub semnul ghinionului pentru familia Papuc.
Dupa ce Gabriela, sotia lui Gheorghe l-a adus pe lume pe Luca, starea sa de sanatate s-a inrautatit si la scurt timp a aflat ca sufera de o forma avansata de leucemie. In ciuda efortului facut de Gabriela in lupta sa cu boala, aceasta a cedat in fata necrutatoarei boli, iar Gheorghe a ramas singur ceu cei doi copii, Andreea si Luca.

Toti trei locuiesc intr-o singura camera iar dorinta tatalui este sa le ofere o viata decenta celor doi copii. Aici intervine echipa de la Visuri la Cheie, care va face tot ce le va sta in putinta pentru a oferi in final o casa de vis celor trei membri ai familiei Papuc.
Timp de doua saptamani cei 3 vor pleca intr-o binemeritata excursie, iar echipa de la Visuri la Cheie se va ocupa cu ceea ce stiu ei mai bine sa faca, renovarea casei.

In ce stadiu se afla casa in care Gheorghe cu cei doi copii traiesc si ce vor face cei 5 si echipa de muncitori care ii ajuta in fiecare editie sa puna pe picioare visurile familiilor vezi de la orele 17:00 la Visuri la Cheie din 5.10.2016.
Nu rata o renovare impresionanta si vezi care va fi reactia familiei Papuc cand isi vor revedea casa vezi de la orele 20:30 la Visuri la Cheie din 5.10.2016 la antena 1.Visuri la Cheie Miercuri 5 Octombrie 2016 Episodul 4
Video1 si Video2


Тag: renovare, miercuri 5.10.2016, visuri la cheie episodul 4, sezonul 3 editia 4, show tv, visuri la cheie online, visuri la cheie 5 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: