15:39

Visuri la Cheie Miercuri 2 Noiembrie 2016 Episodul 8 Online

Cei din echipa Visuri la Cheie isi dau mana pentru o noua renovare de suflet in episodul 8 al sezonului 3 Visuri la Cheie, miercuri 2 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.
Cu tarnacoapele si picamarele pregatite membrii echipei care indeplinesc visele celor mai oropsiti de cruntul destin sunt pregatiti sa mearga spre o noua renovare si spre o noua destinatie.

De aceasta data Dragos Bucur, Adela Parvu, Omid Ghannadi, Alina Vilcu si Dragos Isacescu merg tocmai in localitatea Fieni judetul Dambovita , acolo unde ii ateapta o poveste de viata impresionanta: povestea familiei Udrea.
Povestea Anei si a lui Alexandru Udrea ii va lasa fara cuvinte pe cei 5 membri ai echipei Visuri la Cheie. Cei doi s-au intalnit in biserica unde Alexandru canta in cor iar dupa un timp s-au casatorit. Visul de a avea un copil a fost spulberat in momentul in care cei doi au pierdut primul copil, motiv pentru care au luat hotararea de a adopta doi baieti, pe Cristian si Gherghe.
A urmat, apoi, venirea pe lume a lui Hristofor iar la scur timp viata le-a mai adus doua bucurii, pe Maria si Iosif. Cei doi parinti au hotarat sa le ofere celor 5 copii o viata intr-o casa de tara, traditionala, acolo unde sa poata sa ii invete toate valorile morale traditionale.
Cu greu au reusit sa isi realizeze visul insa un scurtcircuit produl casei a dus la spulberarea visului lor iar in acest moment cei 7 membri ai familiei isi duc viata intr-o singura camera improvizata.

Timp de doua saptamani cei 7 membri ai familiei Udrea vor pleca intr-o binemeritata excursie, iar echipa Visuri la Cheie se va ocupa cu ceea ce stiu ei mai bine sa faca, renovarea casei.
In ce stadiu se afla casa in care familia Udrea traiesc si ce vor face cei 5 si echipa de muncitori care ii ajuta in fiecare editie, sa puna pe picioare visurile familiilor vezi de la orele 17:00 la Visuri la Cheie din 2.11.2016.
Nu rata o renovare impresionanta si vezi care va fi reactia familiei Udrea cand isi vor revedea casa in episodul 8 de la orele 20:30 la Visuri la Cheie, miercuri 2 noiembrie 2016 la antena 1.Visuri la CheieТag: renovare, online, visuri la cheie 2 noiembrie 2016, 2.11.2016, constructie, episodul 8 sezonul 3, protv, 2 noiembrie 2016, visuri la cheie, sezonul 3Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: