18:59

Visuri la Cheie Miercuri 28 Septembrie 2016 Online

Echipa Visuri la Cheie se intruneste pentru a indeplini un nou vis in episodul 3 al sezonului 3 Visuri la Cheie, miercuri 28 septembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.
De aceasta data Dragos Bucur, Adela Parvu, Omid Ghannadi, Alina Vilcu si Dragos Isacescu merg tocmai la Giurgiu in judetul Ilfov , acolo unde ii ateapta o poveste de viata impresionanta. Povestea de viata a Florentinei Negraru este plina de drama , mai ceva ca intr-un film. Aceasta isi duce traiul singura, asumandu-si toata responsabilitatea pentru cei doi copii ai sai, Elena in varsta de 12 ani si baietelul Darius de numai 3 ani.

Viata a purtat-o pe carari anevoioase, Florentina trezinndu-se practic singura in fata bolilor cu care a fost diagnosticat Darius la numai sase luni de la nastere. In momentul cand acesta a fost diagnosticat cu sindromul Down si cu sindromul West, Florentina a inceput sa aiba mari probleme cu sotul sau asa ca la trei luni s-a hotarat sa divorteze si sa isi creasca singura copii.
La indemnul unei colege, Florentina a luat un credit pentru a construi un acoperis pentru ea si cei doi copii ai sai. Insa banii s-au dus repede iar in acest moment toti trei locuiesc intr-o singura camera.

Ecipa Visuri la Cheie va indeplini visul Florentinei si in episodul 3 din Visuri la Cheie 28.09.2016 va realiza o renovare fulger. O data cu plecarea familiei in vacanta cei 5 membri ai echipei Visuri la Cheie se si pun pe treaba.
Cum se vor descurca cu renovarea casei si care va fi reactia Florentinei si a celor doi copii ai sai la intoarcere afla de la orele 20:30 la Visuri la Cheie, miercuri 28 septembrie 2016 la protv.
Traieste visul implinit al Florentinei Negraru alaturi de membrii echipei Visuri la Cheie in aceasta seara la protv de la orele 20:30.Visuri la Cheie Miercuri 28 Septembrie 2016
Video1 si Video2


Тag: protv, renovare, emisiuni online, miercuri 28.09.2016, show tv, visuri la cheie episodul 3, visuri la cheie 28 septembrie 2016, episodul 3 sezonul 3Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: