12:36

Visuri la Cheie Miercuri 16 Noiembrie 2016 Online

Dragos Bucur si echipa Visuri la Cheie iti da intalnire pe protv acolo unde miercuri 16 noiembrie 2016 de la orele 20:30 va fi difuzata ultima editie a sezonului 3 Visuri la Cheie.
Renovarile de suflet ale sezonului 3 se vor incheia cu o editie plina de emotie in care povestea familiei pentru care cei 5 isi vor uni fortele va aduce lacrimi atat in ochii echipei Visuri la Cheie cat si in cei ai telespectatorilor.

Picamarul si barosul vor fi puse din nou in functiune pentru renovarea sau mai bine spus reconstructia casei familiei Onea. Editia 10 a sezonului 10 Visuri la Cheie ii va duce pe cei 5 temerari in localitatea Afumati in judetul Ilfov acolo unde ii vor intalni pe membrii familiei Onea.
Povestea Marianei, a lui Viorel si a fiicei lor Luiza ii va prinde repede pe cei 5 membri ai echipei Visuri la Cheie. In 2008 Mariana s-a imbolnavit insa cu toate ca a mers din doctor in doctor nu i s-a gasit cauza bolii sale. Dupa 3 ani de chin, starea femeii s-a agravat si mai mult si a ajuns din noi pe mainile medicilor care de aceasta data i-au pus un diagnostic infiorator: scleroza in placi, o boala care ataca sistemul nervos.
Desi erau afectati de boala Marianei, familia Onea au decis sa porneasca constructia casei mult visate insa vitregiile vietii le-a pus capat rapid visului si constructia casei a stagnat. Mariana a continuat sa lucreze in ciuda bolii sale pentru a reusi sa aiba banii necesari medicamentelor.

Asa ca echipa Visuri la Cheie, miercuri 16.11.2016 in ultima editie a sezonului 3 vor implini cel mai dorit vis al familiei Onea. Terminarea construirii casei, acolo unde cei trei membri ai familiei vor putea duce un trai decent si vor putea simti ca pot lua viata in piept si se pot lupta cu orice greutate.
Timp de doua saptamani cei 3 membri ai familiei Onea vor pleca intr-o binemeritata excursie, iar echipa Visuri la Cheie se va ocupa cu ceea ce stiu ei mai bine sa faca, renovarea casei.

In ce stadiu se afla casa in care familia Onea traiesc si ce vor face cei 5 si echipa de muncitori care ii ajuta in fiecare editie, sa puna pe picioare visurile familiilor vezi de la orele 20:30 la Visuri la Cheie din 16/11/2016.
Nu rata o renovare impresionanta si vezi care va fi reactia familiei Onea cand isi vor revedea casa in episodul 10 de la orele 20:30 la Visuri la Cheie, miercuri 16 noiembrie 2016 la protv.Visuri la Cheie Miercuri 16 Noiembrie 2016Тag: visuri la cheie 16 noiembrie 2016, protv, visuri la cheie, renovare, emisiuni online, 16 noiembrie 2016, 16.11.2016, episodul 10 sezonul 3Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: