16:29

Visuri la Cheie Miercuri 12 Octombrie 2016 Episodul 5 Online

Se da startul unei noi renovari la Visuri la Cheie, in episodul 5 al sezonului 3, miercuri 12 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30 pe protv.
In editia 5 a emisiunii Visuri la Cheie din 12.10.2016, echipa Visuri la Cheie vine cu o noua poveste emotionanta si cu o renovare in care se va pune si mult suflet.

Se merge in localitatea Marcu in judetul Covasna, acolo unde o vor intalni pe Maica Stareta Serafima si ii vor cunoaste povestea. Maica Serafima are in grija sa de mai bine de 13 ani, 16 fetite pe care le-a luat in grija sa inca de cand erau in fasa.
Orfane sau abandonate la nastere cele 16 fetite si-au gasit in Maica Serafima mama de care duceau lipsa dar si un camin pe care il pot numi casa.
Prima casa familiala din Romania care se afla construita langa o manastire de maici a fost infiintata de Maica Serafima care isi doreste cu ardoare sa mai ia in grija sa alte 12 suflete de ingeri.
Insa pentru a le asigura conditiile necesare unei copilarii lipsite de griji era nevoie de mai mult spatiu, asa ca Maica Serafima a mai construit o cladire insa pentru a carei finalizare mai are nevoie de fonduri.

Aici isi vor face intrarea cei din echipa Visuri la Cheie. Dragos Bucur, Adela Parvu, Omid Ghannadi, Alina Vilcu si Dragos Isacescu isi unesc fortele pentru a pune o caramida la temelia formarii ca adult a unor copii pentru care soarta nu a fost atat de darnica.
Ecipa Visuri la Cheie va indeplini visul Maicii Serafima si a copiilor sai si in episodul 5 ale emisiunii Visuri la Cheie vor realiza o noua renovare fulger.
O data cu plecarea acestora in vacanta cei 5 membri ai echipei Visuri la Cheie se si pun pe treaba si alaturi de constructori si voluntari vor pune umarul la realizarea unei case in care copiii Maicii Serafima sa isi traiasca copilaria.

Cum se vor descurca cu renovarea casei si care va fi reactia copiilor dar si a Maicii la intoarcere afla de la orele 20:30 la Visuri la Cheie, miercuri 12 octombrie 2016 la protv.
Traieste visul implinit al Maicii Serafima si a celor 16 copii ai sai alaturi de membrii echipei Visuri la Cheie in aceasta seara la protv de la orele 20:30.Visuri la Cheie Miercuri 12 Octombrie 2016 Episodul 5
Video1, Video2, Video3


Тag: visuri la cheie miercuri 12.10.2016, visuri la cheie episodul 5, renovare, visuri la cheie 12 octombrie 2016, show tv, editia 5 sezonul 3, protvComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: