14:02

Visuri la Cheie 19 octombrie 2016

O noua constructie, o noua vedete in emisiunea Visuri la Cheie 19 octombrie 2016.
Vedeta editiei de astazi este familia Boitan din Fetesti.
Aceasta familie in decursul vieti a fost pusa la grele incercari, cea mai grea fiind pierderea stalpului casei.

Sotul Marianei Boitan si-a pierdut viata intr-un grav accident in timp ce acesta isi executa serviciul, acesta fiind in momentul acela angajat al ISU Fetesti.
Incercarera de a salva doua vieti a fost pentru sotul femeii, tatal a doi copilasi foarte frumosi, si ultima sa misiune.
Acesta lasand indurerata familia, dar si pe toti prieteni. Se pare ca totusi nu au fost iutati de toata lumea, si echipa Visuri la Cheie impreuna cu pionul principal al acestui proiect, Dragos Bucur, readuce zambetul pe buzele celor trei.

Dragos Bucur impreuna cu echipa sa de profesionisti dar si impreuna cu cei care si-au exprimat liber dorinta de a ajuta aceasta familie au facut minuni pe acestia.

Episodul 6 al emisiuni Visuri la cheie de marti 19 octombrie 2016 este pe departe si cel mai emotionant, familia Boitan fiind una prea lovita de soarta, si momentul venii acestei superbe echipe a readus la viata pe cei trei.
Acestia din urma fiind placuti surprinsi sa afla ca, cat de curand casa lor se va transforma in locul ideal pe care la visat din totdeauna.
Nu pierde poveste celor trei dar si super transformarea facuta de echipa de profesionisti ai emisiuni Visuri la Cheie 19 octombrie 2016 incepand cu ora 20:30.Visuri la Cheie 19 octombrie
Video1 si Video2


Тag: visuri la cheie, 19 octombrie 2016, sezonul 3, EPISODUL 6 SEZ 3, constructie 2016, visuri la cheie 19 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: