10:03

Te Cunosc de Undeva Sambata 8 Octombrie 2016 Online

Personaje celebre, buna dispozitie, acrobatie si o sedinta de masaj sunt lucrurile care descriu spectacolul transformarilor in editia 5 Te Cunosc de Undeva, sambata 8 octombrie 2016 incepand cu orele 20:00 la antena 1.

Pentru momentul special al serii la Te Cunosc de Undeva editia 5, artistul care va canta alaturi de Florin Ristei va veni tocmai din Danemarca. Artistul despre care vorbim este de fapt o artista, cantareata de muzica usoara Eva Kiss care ne va aduce aminte de vremuri de demult cu cele mai celebre refrenuri ale melodiilor din repertoriul sau.
Transformarile din aceasta sambata vor fi peste asteptarile celor 4 jurati care vor avea din nou probleme la notarea celor 10 concurenti. Vocile vor fi impresionante, coregrafiile pe masura, modul in care cei 10 concurenti vor intra in pielea artistilor desemnati de ruleta va fi impecabil iar show-ul oferit va fi de nota 10.
Asa ca Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan vor avea una dintre cele mai grele misiuni ale sezonului 10 Te Cunosc de Undeva.

Artisti autohtoni sau de peste hotare, melodii mai vechi dar si dintre cele mai noi, stiluri muzicale pe toate gusturile toate te asteapta la Te Cunosc de Undeva din 8.10.2016 de la orele 20:00 la antena 1.
Antonia si Carla's Dreams vor face un show de zile mari la Te Cunosc de Undeva prin intermediul Mariei Buza si a lui Pepe iar Dorian Popa va canta din suflet precum Fuego.
Muzica populara va fi cantata de Misha care va canta pentru prima data in viata sa acest gen de muzica. Si Adele va fi poftita pe scena de la Te Cunosc de Undeva iar cea care ne-o va aduce in case prin intermediul micului ecran va fi mezina show-ului transformarilor, Adina Raducan.
Spectacol senzual la Te Cunosc de Undeva, acolo unde Fergie va face un Milkshake prin intermediul Amnei. Iar imediat dupa incheierea numarului, Ozana Barabancea va avea parte de o sedinta de masaj acordata de cei mai faimosi maseuri, Cosmin Selesi si Aurelia Temisan.
Nico va face roata la fel ca personajul in care s-a transformat, solistul trupei Opus, Herwig Ruddiser, iar Aurelian Temisan ne va demonstra si el cat de bine se descurca cu aceasta figura de acrobatie.
Cum danseaza Justin Timbarlake ne arata Dima Trofim iar miscarile de dans ale solistei trupei Kaoma ni le va arata Serban Copot. Lucian Ionescu va aduce rock-ul pe scena de la Te Cunosc de Undeva transformat in David Lee Roth.

Nu rata o editie spectaculoasa, editia 5 a sezonului 10, in care transformari te vor lua prin surprindere.
Afla cine va fi castigatorul editiei 5 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-show al transformarilor totale la Te Cunosc de Undeva, sambata 8 octombrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 8 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3, Video4

Тag: editia 5 sezonul 10, ruleta, transformari, te cunosc de undeva 8 octombrie 201, online, sambata 8.10.2016, antena 1, te cunosc de undeva editia 5Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: