20:38

Te Cunosc de Undeva Sambata 5 Noiembrie 2016 Online

E iar sambata seara si deci este seara cand transformarile totale ale show-ului tv Te Cunosc de Undeva sunt gata sa ia cu asalt micile ecrane. Sambata 5 noiembrie 2016 de la orele 20:00 la Te Cunosc de Undeva pe antena 1 se anunta o seara in care spectacolul transformarilor totale va atinge apogeul.
Voci internationale dar si autohtone si-au anuntat prezenta in editia 9 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva. Scena de la Te Cunosc de Undeva va fi invadata de artisti celebri care vor cauta sa obtina cele 12 puncte oferite de cei 4 jurati.

Transformarile editiei 9 Te Cunosc de Undeva vor intrece orice asteptare iar cei 4 jurati vor avea din nou probleme de notare. Vocile vor fi unul la unul cu cele ale personajelor interpretate, coregrafiile pe masura iar modul in care cei 10 concurenti vor intra in pielea artistilor desemnati de ruleta va fi impecabil. Asa ca Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan vor fi din nou pusi in dificultate.
Cosmin Selesi si Alina Puscas vor da tonul transformarilor din aceasta seara si vor invita concurentii sa dea tot ceea ce au ei mai bun pentru inca o sansa la obtinerea punctajului maxim la Te Cunosc de Undeva.

Pentru momentul special al serii la Te Cunosc de Undeva editia 9, artistul care va canta alaturi de Florin Ristei va fi celebrul compozitor Horia Moculescu care va interpreta unele dintre cele mai cunoscute refrene ale melodiilor sale.
Zeita muzicii pop si regina pop-rock-ului isi vor uni vocile la Te Cunosc de Undeva din 5.11.2016 intr-o interpretare de zile mari iar cei care le vor aduce in scena pe cele 2 celebre artiste vor fi bineinteles Maria Buza si Pepe care nu isi vor iesi din personaj pe tot parcursul emisiunii.
Dima Trofim va intra in papucii de dans al renumitului artist care a impresionat lumea muzicala actuala, Jason Derulo iar Adina Raducanu o va interpreta pe dezinhibata Katy Perry.
Desi ar fi putut sa o imite pe Elena Carstea, Dorian Popa a ales sa asculte de sfaturile ruletei si in aceasta seara va aduce la Te Cunosc de Undeva muzica house a renumitei Dina Vass.
Lucian Ionescu se va transforma in incitanta Christina Aguilera si va reproduce impreuna cu baletul Furnicai pas cu pas atmosfera din videoclipul Dirrty.

Daca pana acum am vorbit despre voci internationale editia 9 Te Cunosc de Undeva va fi o adevarata desfasurare in forta si a reprezentantilor muzicii autohtone. Unii dintre cei mai renumiti artisti de pe meleagurile mioritice vor fi prezenti sambata seara la Te Cunosc de Undeva.
Loredana Groza va canta la Te Cunosc de Undeva prin intermediul Amnei iar Aurelian Temisan isi va vedea dublura pe scena de la Te Cunosc de Undeva. Nico va fi cea care va declara "nu sunt amabil" intr-o transformare cu greutate in membrul juriului care da nota pentru intregul show: Aurelian Temisan.
Muzica populara romaneasca dar si cea lautareasca vor arunca atmosfera in aer in editia 9 Te Cunosc de Undeva. Misha se va transforma in regretata cantareata de muzica lautareasca, Romica Puceanu iar Serban Copot va canta muzica populara transformat in Tita Barbulescu.

Nu rata o editie fabuloasa a show-ului transformarilor totale si afla care este tranformarea ce va obtine punctajul maxim al juriului in editia 9 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-spectacol la Te Cunosc de Undeva din 5 noiembrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 5 Noiembrie 2016Тag: online, editia 9 sezonul 10, te cunosc de undeva editia 9, antena 1, sambata 5.11.2016, ruleta, transformari, te cunosc de undeva 5 noiembrie 201Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: