12:38

Te Cunosc de Undeva Sambata 28 Mai 2016 Online

Musicalul este cel care hotaraste castigatorul sezonului 9 Te Cunosc de Undeva, show tv a carui Mare Finala va fi difuzata sambata 28 mai 2016 incepand cu orele 20:00 pe antena 1.
Cei 6 finalisti care si-au disputat locurile pentru evolutia in Marea Finala a sezonului 9 a show-ului transformarilor totale Te Cunosc de Undeva de-a lungul a 15 editii sunt gata sa aduca pe micile ecrane scene de spectacol din musicaluri celebre care au incantat publicul de-a lungul anilor.

Cum era de asteptat, George nu a scapat de travesti asa ca personajul sau va fi incununarea tuturor travestiurilor sale de pana acum de la Te Cunosc de Undeva, acesta se va transforma in senzuala Satine din musicalul Moulin Rouge.
Inspaimantatoarea familie Addams vine pe scena de la Te Cunosc de Undeva in finala din 28.05.2016. Liviu Varciu si Andrei Stefanescu ii vor intruchipa pe capii familiei Addams: Gomez Addams si Morticia.
Lumea mirifica a Vrajitorului din Oz este adusa de Theo Rose care se va transforma in Dorothy si alaturi de Omul din Tinichea, Leul cel las si Spieretoare de ciori te vor face sa te simti din nou copil.
Personajul negativ al finalei Te Cunosc de Undeva este pus in scena de Liviu Teodorescu care il va interpreta pe Iuda in musicalul "Jesus Christ Superstar".
Personajul central la musicalului "Nine" va fi interpretat de spectaculoasa Feli Donose.

Toata lumea de la Te Cunosc de Undeva va fi in aceasta seara personaj de musical. Alina Puscas si Cosmin Selesi impreuna cu cei 4 jurati sunt gata sa se aduca la Te Cunosc de Undeva lumea gangsterilor si a cabaretului prin personajele celebrului musical "Chicago". Anca Turcasiu, Nicoleta Nuca, Paula Chirila si Rares Dragomir vor face si ei senzatie chiar daca nu vor concura ca finalisti.
Alaturi de cei 4 membri ai juriului vor interpreta melodii de top autohtone.

Finala musicalului la Te Cunosc de Undeva va face senzatie in aceasta seara iar surpriza numele celui sau celei care va castiga premiul cel mare al show-ului transformarilor totale va incununa seara.
Care a fost cea mai buna transformare din cele 140 de transformari care au avut loc in cele 15 editii ale show-ului tv dar si ce personaj de musical va fi castigatorul sezonului 9 Te Cunosc de Undeva vezi de la orele 20:00 in Finala Te Cunosc de Undeva sambata 28 mai 2016 pe antena 1.


Te Cunosc de Undeva Sambata 28 Mai 2016
Video 1, Video 2, Video 3, Video4


Тag: Musical, FINALA LIVE, antena 1, finala sezonului 9, castigator sezonul 9, te cunosc de undeva 28 mai 2016, editia 16, sambata, show-ul transformarilorComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: