17:22

Te Cunosc de Undeva Sambata 26 Noiembrie 2016 Online

Aparitii extravagante, evolutii explozive Te Cunosc de Undeva, sambata 26 noiembrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1. Voci live, coregrafii uluitoare, interpreti de pe intreg mapamondul, umor spumos la canapea si aparitii care vor lasa masca sunt lucrurile care descriu spectacolul transformarilor totale in editia 12 Te Cunosc de Undeva, sambata seara la antena 1.

Invitatul special al editiei 12 Te Cunosc de Undeva, care va canta in duet cu Florin Ristei va fi de fapt o invitata care se va afla pentru prima oara pe scena transformarilor totale. Marina Florea, caci despre ea este vorba, ne va incanta cu unele dintre cele mai frumoase melodii ale sale.
Transformarile acestei seri vor fi peste asteptarile celor 4 jurati care vor fi pusi din nou in dificultate si vor avea din nou probleme la notarea celor 9 prestatii. Vocile vor fi impresionante, coregrafiile pe masura, modul in care cei 10 concurenti vor intra in pielea artistilor desemnati de ruleta va fi impecabil iar spectacolul oferit va fi de nota 12.
Ozana Barabancea, Andrei Aradits si Aurelian Temisan si Andreea Balan, care se reitoarce in juriul de la Te Cunosc de Undeva, vor avea una dintre cele mai grele misiuni ale sezonului 10 Te Cunosc de Undeva.
Artisti autohtoni sau de peste hotare, melodii mai vechi dar si dintre cele mai noi, stiluri muzicale pe toate gusturile toate te asteapta la Te Cunosc de Undeva din 26.11.2016 de la orele 20:00 la antena 1.

Una dintre doamnele muzicii romanesti va urca pe scena de la Te Cunosc de Undeva in editia 12 adusa de Adina Raducan, care se va transforma in indragita Angela Similea. Maria Buza si Pepe se vor transforma in Kamal El Oujdi, doar ca transformarea va fi in oglinda, ambii concurenti avand de imitat acelasi personaj. Si ca sa fie si mai palpitant, cei doi vor avea de cantat in araba cunoscuta piesa "Maria, Maria". Muzica populara va fi si ea prezenta la Te Cunosc de Undeva, Dima Trofim va canta transformat in Ionut Fulea.
Daca in editia trecuta Serban Copot a lasat masca cu transformarea sa in Eminem, personajul din aceasta seara desemnat de ruleta ii va veni ca manusa acestuia. Serban Copot a declarat ca intotdeanua si-a dorit sa se transforme in Keith Flint, solistul trupei Prodigy. Aparitia sa va fi surprinzatoare si de aceasta data insa daca controversatul personaj ii va aduce din nou prima pozitie vom vedea sambata seara la Te Cunosc de Undeva pe antena 1.

Vocea rasunatoare a Nicolei va fi si ea prezenta la Te Cunosc de Undeva, atunci cand in scena va intra Amna care se va transforma in renumita artista. Muzica lautareasca va fi adusa la Te Cunosc de Undeva de Nico care se va transformata in Gabi Lunca.
Cum e sa fii "in papucii" lui Freddie Mercury ne va spune Lucian Ionescu iar Dorian Popa il va intruchipa J. Yolo.
Aparitie de senzatie la Te Cunosc de Undeva in editia 12. Cum e sa fii sub lentila neobosita a paparazzilor ne va spune Misha care se va transforma in extravaganta Lady Gaga.

Petrece o seara plina de spectacol alaturi de transformarile editiei 12 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva, editie in care transformarile te vor lua prin surprindere.
Afla cine va fi castigatorul editiei 12 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-show al transformarilor totale la Te Cunosc de Undeva, sambata 26 noiembrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 26 Noiembrie 2016

Тag: antena 1, editia 12 sezonul 10, te cunosc de undeva editia 12, te cunosc de undeva 26 noiembrie 20, online, sambata 26.11.2016, transformari, ruletaComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: