12:44

Te Cunosc de Undeva Sambata 24 Septembrie 2016 Online

Magia transformarilor totale este gata sa ia cu asalt micile ecrane cu editia 3 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva, sambata 24 septembrie 2016 incepand cu orele 20:00 la antena 1.
Indragitele gazde ale show-ului Te Cunosc de Undeva, Cosmin Selesi si Alina Puscas dau startul unei noi editii a carei transformari vor lasa fara cuvinte publicul telespectator, iar in ceea ce ii priveste pe cei 4 jurati notarea va fi practic imposibila pentru ca toti cei 10 concurenti vor face senzatie.

Astfel ca in aceasta seara la Te Cunosc de Undeva, vom avea parte de muzica romaneasca dar si din repertoriul international, iar calatoria transformarilor ne va purta prin toate genurile muzicale. De la rock, pop pana la muzica populara sau opereta.
Dima Trofin, Adina Raducan, Nico, Amna, Maria Buza si Pepe, Dorian Popa, Lucian Ionescu, Misha si Serban Copot vor aduce pe scena de la Te Cunosc de Undeva din 24.09.2016 unele dintre cele mai renumite nume ale lumii muzicale.

Travestiurile vor fi si ele acasa la Te Cunosc de Undeva, iar Dorian Popa va avea parte de primul sau travesti, acesta se va transforma in colega sa de competitie, frumoasa Misha. Insa nici Misha nu va scapa de travesti aceasta trebuind ca intr-o saptamana sa puna ceva muschi pe ea, pentru ca se va transforma in nimeni altul decat Dorian Popa.
Se merge la Barbierul din Sevilla in aceasta seara la Te Cunosc de Undeva. Lucian Ionescu il va interpreta pe baritonul suedez Peter Mattei in Figaro. Vocea legendarului solist de la AC/DC va fi adusa la Te Cunosc de Undeva de Nico iar Amna se va transforma in controversata artista Amy Winehouse.
Aerul de Bollywood va inunda editia 3 Te Cunosc de Undeva atunci cand in scena vor intra Maria Buza si Pepe transformati in Asin si Salman Khan. Folclorul romanesc va avea si el aportul sau la Te Cunosc de Undeva in aceasta seara prin Dima Trofin care se va transforma in Sofia Vicoveanca.

Fii prezent pe antena 1 pentru o super-seara a transformarilor totale in editia 3 Te Cunosc de Undeva, sambata 24 septembrie 2016 de la orele 20:00 si afla cine va avea cea mai buna transformare a serii dar si care sunt personajele pe care ruleta le va alege pentru a ne incanta in editia de saptamana viitoare a emisiiunii Te Cunosc de Undeva.Te Cunosc de Undeva Sambata 24 Septembrie 2016
Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: antena 1, te cunosc de undeva 24 septembrie 2, te cunosc de undeva editia 3, sambata 24.09.2016, online, transformari, ruleta, sezonul 10 editia 3Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: