16:48

Te Cunosc de Undeva Sambata 22 Octombrie 2016 Online

Personaje celebre, voci live, spectacol si buna dispozitie, sunt lucrurile care descriu spectacolul transformarilor totale in editia 7 Te Cunosc de Undeva, sambata 22 octombrie 2016 incepand cu orele 20:00 la antena 1.

Pentru momentul special al serii la Te Cunosc de Undeva editia 7, artistul care va canta alaturi de Florin Ristei va fi de fapt o indragita artista, Doina Spataru, care ne va aduce aminte de melodii de demult cu 4 dintre cele mai iubite melodii ale sale, melodii de suflet dupa cum declara artista.
Transformarile din aceasta sambata vor fi peste asteptarile celor 4 jurati care vor avea din nou probleme la notarea celor 10 concurenti. Vocile vor fi impresionante, coregrafiile pe masura, modul in care cei 10 concurenti vor intra in pielea artistilor desemnati de ruleta va fi impecabil iar show-ul oferit va fi de nota 10.
Asa ca Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan vor avea una dintre cele mai grele misiuni ale sezonului 10 Te Cunosc de Undeva.

Artisti autohtoni sau de peste hotare, melodii mai vechi dar si dintre cele mai noi, stiluri muzicale pe toate gusturile toate te asteapta la Te Cunosc de Undeva din 22.10.2016 de la orele 20:00 la antena 1.
Scena la Te Cunosc de Undeva editia 7 se va zgudui din temelii la momentul pregatit de Maria Buza si Pepe care pentru aceasta editie au fost nevoiti sa intre in pielea lui Redfoo de la LMFAO si GoodRock.
Un contre-emploi de toata frumusetea va avea de facut Serban Copot pentru care ruleta a pregatit un personaj care i-a ridicat mari batai de cap artistului. Este vorba de micuta australianca, Kylie Minogue.
Vom avea parte de un nou Eurovision, castigatorul de la Eurovision 2009 vine sa cucereasca scena de la TCDU, Dima Trofim va incerca sa cucereasca din nou juriul transformat in Alexander Rybak.

Idolul adolescentelor vine la Te Cunosc de Undeva cu unul dintre cele mai noi hit-uri ale sale. Este vorba fireste de Justin Bieber care canta in aceasta seara prin intermediul Amnei.
Adam Lambert si formatia Queen vin la Te Cunosc de Undeva iar cea care il va aduce de pe stadioanele mari ale lumii direct pe scena de la Te Cunosc de Undeva este Nico.
Zeita muzicii country, Dolly Parton va fi si ea notata de cei 4 membri ai juriului, iar cea care va intra in pielea renumitei cantarete va fi Misha. Hit-ul "Bonbon" si Era Istrefi vor dezlantui o adevarata furtuna pe scena iar cea care va fi vinovata de acest lucru este Adina Raducanu.

Muzica de petrecere este cantata de Lucian Ionescu care se va transforma in Gheorghe Dinica iar Dorian Popa va avea de facut un nou travesti, se va transforma in Elena Merisoreanu si ne va incanta cu una dintre cele mai frumoase melodii ale indragitei cantarete de muzica populara.
Nu rata o editie spectaculoasa, editia 7 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva, in care transformarile te vor lua cu adevarat prin surprindere.
Afla cine va fi castigatorul editiei 7 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-show al transformarilor totale la Te Cunosc de Undeva, sambata 22 octombrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 22 Octombrie 2016

Тag: sambata 22.10.2016, antena 1, te cunosc de undeva editia 7, online, editia 7 sezonul 10, te cunosc de undeva 22 octombrie 20, transformari, ruletaComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: