12:05

Te Cunosc de Undeva Sambata 21 Mai 2016 Online

Se hotarasc finalistii sezonului 9 la Te Cunosc de Undeva sambata 21 mai 2016 incepand cu orele 20:00 pe antena 1.
Show-ul transformarilor totale Te Cunosc de Undeva a ajuns pe ultima suta de metri inaintea marii finale de sambata viitoare asa ca cele 10 vedete se vor autodepasi si isi vor scoate si ultimii asi din maneca pentru a obtine cele 12 puncte ale celor 4 jurati.

Cum ruleta a fost foarte darnica sambata trecuta concurentii vor avea cu ce sa demonstreze ca ei fac parte din cei 4 care se vor lupta in transformari in finala sezonului 9 Te Cunosc de Undeva.
Frumoasa Jennifer Lopez va urca pe scena de la Te Cunosc de Undeva intruchipata de Nicoleta Nuca. Rares Dragomir te va purta inapoi in timp pana in anii '80 transformat in Gazebo iar muzica italiana va fi prezenta prin Toto Cutugno intr-un travesti al Paulei Chirila. Anda si CRBL ne vor da furori intr-o interpretare de zile mari a lui Andrei Stefanescu si Liviu Varciu.
Anca Turcasiu ne va incanta cu senzuala limba franceza transformata in Edith Piaf iar muzica clasica va face senzatie prin intermediul lui Theo Rose care se va transforma in Dulce Pontes. Aurelian Temisan isi va vedea dublura mai tanara si va canta un duet alaturi de aceasta, Liviu Tudor fiind cel care se va transforma in indragitul artist.

George nu va scapa nici de aceata data de travesti, transformat in Fleur East. Daca va fi insa cel mai bun travesti al sau de pana acum vezi de la orele 20:00 in editia 15 a sezonului 9 Te Cunosc de Undeva.
Fuego va face si el senzatie la Te cunosc de undeva adus pe scena de Feli Donose.

Ce tranformare va obtine punctajul maxim al juriului dar si cum va arata la final clasamentul celor 10 vedete si deci cine sunt cei 4 care vor concura in marea finala de sambata viitoare vezi de la orele 20:00 in Semifinala Te Cunosc de Undeva 21 mai 2016 pe antena 1.


Te Cunosc de Undeva Sambata 21 Mai 2016
Video 1, Video 2, Video 3, Video 4


Тag: te cunosc de undeva 21 mai 2016, finalisti sezonul 9, semifinala live, semifinala sezonului 9, sambata, editia 15, show-ul transformarilor, castigatorComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: