17:39

Te Cunosc de Undeva Sambata 1 Octombrie 2016 Online

Spectacolul transformarilor totale continua in editia 4 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva sambata 1 octombrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.
Ruleta a pus la cale o noua editie cu personaje spectaculoase in care diversitatea vedetelor in care se vor tranforma cei 10 concurenti la Te Cunosc de Undeva din 01.10.2016 va creea un adevarat show de senzatie.

Alina Puscas si Cosmin Selesi vor da tonul transformarilor din aceasta seara si vor invita concurentii sa dea tot ceea ce au ei mai bun pentru inca o sansa la obtinerea punctajului maxim la Te Cunosc de Undeva.
Lumea muzicii lautaresti va fi adusa in scena de la Te Cunosc de Undeva de Lucian Ionescu care se va transforma in aceasta seara in Cornelia Catanga.
Serban Copot va aduce in fata juriului un pionier al muzicii rock and roll, transformat in Little Richard iar Dima Trofim il va intruchipa pe excentricul Verka Serduchkan.
Muzica populara va rasuna si ea la Te Cunosc de Undeva din 1/10/2016 adusa prin intermediul unui duet de neuitat format din Maria Ciobanu si Ion Dolanescu, duet adus in scena de Maria Buza si Pepe.
Daca pana acum nu a avut personaje care sa o puna in valoare, in aceasta seara Misha va avea sansa sa demonstreze ce poate transformata in frumoasa Thalia.
Celin Dion va fi si ea invitata pe scena iar cea care o va aduce la Te Cunosc de Undeva va fi Nico iar rock-ul de cea mai buna calitate va rasuna in aceasta seara prin intermediul Amnei care se va transforma in Tina Turner.
Nici rap-ul nu va lipsi de la apelul editiei 4 Te Cunosc de Undeva, acesta fiind reprezentat de Missy Elliott, cea in care se va transforma intr-un nou travesti, Dorian Popa.
O alta invitata speciala va fi Ariana Grande care va veni la Te Cunosc de Undeva prin intermediul Adinei Raducan.

Transformarile vor fi peste asteptarile juratilor iar cele 10 vedete ale editiei 4 Te Cunosc de Undeva se vor bate pe punctele acordate de Andreea Balan, Aurelian Temisan, Andrei Aradits si Ozana Barabancea.
Momentul special al serii va fi adus de Ileana Sipoteanu, moment pregatit cu multa emotie alaturi de Florin Ristei.

Nu rata o editie exploziva a carei transformari te vor lua prin surprindere, afla cine va fi castigatorul editiei 4 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-spectacol la Te Cunosc de Undeva, sambata 1 octombrie2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 1 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: ruleta, transformari, te cunosc de undeva 1 octombrie 201, te cunosc de undeva editia 4, online, sezonul 10 editia 4, sambata 01.10.2016, antena 1Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: