13:59

Te Cunosc de Undeva Sambata 19 Noiembrie 2016 Online

Vedete de top, voci live, hit-uri nemuritoare, coregrafii de doisprezece puncte, travesti-uri care te vor lasa masca, umorul de la canapea si comentariile juriului, sunt lucrurile care descriu spectacolul transformarilor totale in editia 11 Te Cunosc de Undeva, sambata 19 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:00 la antena 1.

Invitatul special al editiei 11 Te Cunosc de Undeva, care va canta in duet cu Florin Ristei va fi de fapt o invitata care se va afla pentru prima oara pe scena transformarilor totale. Sanda Ladosi, caci despre ea este vorba, ne va incanta cu unele dintre cele mai frumoase melodii ale sale.
Transformarile acestei seri vor fi peste asteptarile celor 4 jurati care vor fi pusi din nou in dificultate si vor avea din nou probleme la notarea celor 9 prestatii. Vocile vor fi impresionante, coregrafiile pe masura, modul in care cei 10 concurenti vor intra in pielea artistilor desemnati de ruleta va fi impecabil iar spectacolul oferit va fi de nota 12. Ozana Barabancea, Furnica, Andrei Aradits si Aurelian Temisan vor avea una dintre cele mai grele misiuni ale sezonului 10 Te Cunosc de Undeva.
Artisti autohtoni sau de peste hotare, melodii mai vechi dar si dintre cele mai noi, stiluri muzicale pe toate gusturile toate te asteapta la Te Cunosc de Undeva din 19.11.2016 de la orele 20:00 la antena 1.

Una dintre doamnele muzicii si actoriei romanesti va urca pe scena de la Te Cunosc de Undeva in editia 11 adusa de Misha, care se va transforma in regretata Anda Calugareanu. Maria Buza si Pepe se vor transforma in Maria Carneci si Adrian Enache doar ca in travesti dupa cerintele ruletei iar muzica electrizanta a lui Roman Iagupov solistul de la Zdob si Zdub va ridica juriul in picioare prin Dima Trofim.
Daca in editia trecuta nu puteai face diferenta intre Adina Raducan si Samantha Fox, personajul din aceasta seara desemnat de ruleta ii va veni ca manusa mezinei show-ului, care se va transforma in dezinhibata Miley Cyrus.
Vocea rasunatoare a celebrei Jessie J va fi si ea prezenta la Te Cunosc de Undeva, atunci cand in scena va intra Amna care se va transforma in renumita artista.
Cum e sa fii "in papucii" lui Chris Brown ne va spune Lucian Ionescu iar Serban Copot il va intruchipa pe regele muzicii rap, controversatul rapper american Eminem.
Muzica anilor '70 va fi adusa la Te Cunosc de Undeva de Nico care va interpreta una dintre cele mai iubite melodii ale acelor timpui, "Venus", transformata in bruneta Mariska Veres solista trupei rock Shocking Blue. Ca sa ramanem in aceasi perioada a anilor de aur a muzicii rock, Dorian Popa ne va spune cum este "In the Summertime" transformat in solistul formatiei Mungo Jerry.

Petrece o seara plina de spectacol alaturi de transformarile editiei 11 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva, editie in care transformarile te vor lua prin surprindere.
Afla cine va fi castigatorul editiei 11 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-show al transformarilor totale la Te Cunosc de Undeva, sambata 19 noiembrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 19 Noiembrie 2016Тag: ruleta, transformari, sambata 19.11.2016, online, te cunosc de undeva 19 noiembrie 20, te cunosc de undeva editia 11, editia 11 sezonul 10, antena 1Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: