08:00

Te Cunosc de Undeva Sambata 15 Octombrie 2016 Online

Asigura-te ca vei prinde distractia de zece a transformarilor totale din editia 6 a show-ului tv Te Cunosc de Undeva, sambata 15 octombrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.

Cel care va antrena distractia in primele minute ale editiei 6 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva va fi efervenscentul Horia Brenciu care in acesta seara va transforma juriul in propriul band.
Alaturi de Florin Ristei care va scutura tamburina, Ozana Barabancea va fi pusa sa mangaie coardele unei ukulele, Andreea Balan va scutura la marakas, Aurelian Temisan isi va testa plamanii la un corn englezesc, iar Andrei Aradits isi va testa viteza degetelor la clape.

Seara tranformarilor va debuta in forta la Te Cunosc de Undeva din 15.10.2016 cu cele mai impresionante personaje.
Se va canta in franceza iar cele care ne vor incanta urechile vor fi doua stele ale Parisului. Brigitte Bardot si Jeanne Morreau ne vor arata cum se canta la Paris iar cei care vor intra in pielea celor doua dive vor fi bineinteles titanii de la TCDU, Maria Buza si Pepe care au pregatit un numar de-a dreptul spectaculos.

Este seara in care telespectatorii vor fi surprinsi de multitudinea personajelor controversate la Te Cunosc de Undeva editia 6.
Bizarul va intra in scena odata cu Dima Trofim care a pregatit un moment demn de o seara de Eurovizion, transformat in personajul care a socat un mapamond intreg cu aparitia sa de la Eurovizion 2014, competitie pe care a si castigat-o, Conchita Wurst. Daca acest personaj ii va asigura lui Dima Trofim al treilea castig consecutiv ramane de vazut in aceasta seara la Te Cunosc de Undeva.

Serban Copot este gata sa "rupa scena in doua" cu personajul in care se va transforma in aceasta seara la Te Cunosc de Undeva. Fara nici o rezerva acesta se va dezlantui in pielea personajului pe care ruleta i l-a icredintat: fenomenul filmului de comedie, actorul Jim Carrey.
Abia plecata din Romania dupa concertul din vara, Rihanna se pare ca s-a reintors pentru un nou bis la Te Cunosc de Undeva prin intermediul frumoasei Misha care ne va incanta in aceasta seara cu aparitia sa.
Ritmurile portoricane ale lui Don Omar vor rasuna sambata seara ridicand toata lumea la dans, iar cel care va face acest lucru va fi Dorian Popa. Si Celia Cruz va intra in pasi de salsa in scena prin intermediul lui Lucian Ionescu pe care se pare ca travesti-urile il prind din ce in ce mai bine.

Adina Raducanu va canta transformata in Bruno Mars iar Amna va incerca sa ne convinga ca "Iubirea schimba tot" dupa ce se va transforma in Andra.
Editia 6 Te Cunosc de Undeva din 15/10/2016 va avea si taraf alaturi de care va canta Nico transformata in Maria Butaciu.

Nu rata o editie spectaculoasa, editia 6 a sezonului 10, in care transformari te vor lua prin surprindere.
Afla cine va fi castigatorul editiei 6 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-show al transformarilor totale la Te Cunosc de Undeva, sambata 15 octombrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 15 Octombrie 2016
Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: te cunosc de undeva editia 6, editia 6 sezonul 10, online, sambata 15.10.2016, te cunosc de undeva 15 octombrie 20, antena 1, ruleta, transformariComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: