19:39

Te Cunosc de Undeva Sambata 12 Noiembrie 2016 Online

Transformarile isi intra din nou in drepturi sambata 12 noiembrie 2016 de la orele 20:00 in editia 10 a show-ului tv Te Cunosc de Undeva la antena 1. Pregateste-te sa fii impresionat de unele dintre cele mai bune transformari ale sezonului 10 Te Cunosc de Undeva sambata la antena 1.
Muzica de petrecere, rock and roll-ul, hip-hop-ul, muzica disco si chiar bollywood-ul vor face senzatie in aceasta seara la Te Cunosc de Undeva.

Transformarile editiei 10 Te Cunosc de Undeva vor intrece orice asteptare iar cei 4 jurati vor avea din nou probleme cu acordarea celor 12 puncte. Transformarile vor fi de 10, coregrafiile pe masura iar modul in care cei 10 concurenti vor intra in pielea artistilor desemnati de ruleta va fi impecabil. Asa ca Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Aurelian Temisan si Furnica de data aceasta, vor fi din nou pusi in dificultate.
Cosmin Selesi si Alina Puscas vor da tonul transformarilor din aceasta seara si vor invita concurentii sa dea tot ceea ce au ei mai bun pentru inca o sansa la obtinerea punctajului maxim la Te Cunosc de Undeva.

Pentru momentul special al serii la Te Cunosc de Undeva editia 10 din 12.11.2016, artistul care va canta alaturi de Florin Ristei va fi celebrul compozitor si cantaretul Mihai Constantinescu care va interpreta unele dintre cele mai cunoscute compozitii ale sale.

Se canta la emotie in aceasta seara. "Je suis malade" va face senzatie pe scena de la Te Cunosc de Undeva in interpretarea lui Nico care o va aduce pe scena pe diva muzicii de suflet, Lara Fabian. In aceeasi paleta va canta si Lucian Ionescu care o va aduce la Te Cunosc de Undeva pe Storm Large solista grupului Pink Martini.
Senzuala Samantha Fox va canta ca in anii '80 prin intermediul Adinei Raducanu iar atmosfera discotecilor din anii '90 va fi adusa la Te Cunosc de Undeva de cei de la Kris Kross cu melodia "Jump". Cei care vor intra in pielea celor 2 membri ai trupei Kris Kross vor fi bineinteles efervescentii Maria Buza si Pepe.
Legenda hard rock-ului Jimi Hendrix va onora scena de la Te Cunosc de Undeva in premiera prin intermediul Amnei iar Serban Copot va canta "Gimme Hope Joanna" la fel ca si Eddy Grant.
Bollywood-ul va fi adus din nou la Te Cunosc de Undeva de Dorian Popa de aceasta data, care se va transforma in Dhanush.

Muzica autohtona nu va lipsi nici ea din editia 10 Te Cunosc de Undeva si chiar vom avea muzica de petrecere adusa de Carmen Serban, cea in care se va transforma Dima Trofim. De la muzica de petrecere vom trece la rock and roll. Misha ne va arata cateva din miscarile de scena ale lui Stefan Banica Jr.

Nu rata o editie spectaculoasa a show-ului transformarilor totale si afla care este tranformarea ce va obtine punctajul maxim al juriului in editia 10 Te Cunosc de Undeva dar si cu ce personaje ne va surprinde ruleta in editia ce urmeaza, totul intr-un mega-spectacol la Te Cunosc de Undeva din 12 noiembrie 2016 de la orele 20:00 pe antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 12 Noiembrie 2016Тag: te cunosc de undeva 12 noiembrie 20, ruleta, editia 10 sezonul 10, transformari, sambata 12.11.2016, online, te cunosc de undeva editia 10, antena 1Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: