12:11

Te Cunosc de Undeva Sambata 10 Septembrie 2016 Online

Transformarile totale revin pe micile ecrane cu sezonul 10, sambata 10 septembrie 2016 de la orele 20:00 la Te Cunosc de Undeva pe antena 1.
Se anunta un sezon de nota 10 la Te Cunosc de Undeva, cu schimbari care vor face din show-ul transformarilor totale o adevarata explozie de voie buna.

Aceeasi Alina Puscas si Cosmin Selesi, indragitii prezentatori de la Te Cunosc de Undeva, sunt mai pregatiti ca niciodata ca in fiecare sambata seara sa ne introduca in lumea mirifica a transformarilor care te vor lasa fara cuvinte.
Asa ca in sezonul 10 la Te Cunosc de Undeva vom avea parte nu doar de personale noi la ruleta ci si personaje din stiluri muzicale care pana acum nu au fost atinse.

Sambata 10/09/2016 la Te Cunosc de Undeva pe scena de la Te Cunosc de Undeva va poposi chiar Florin Salam intr-o transformare de zile mari oferita de Serban Copot.
O alta vedeta, de aceasta data Misha va incerca sa intre in pielea sotului sau, Connect-R. Insa cum va aprecia acest lucru chiar renumitul Connect-R vezi in aceasta seara la Te Cunosc de Undeva.
Daca vreti sa il intalniti pe renumitul 50 Cent in persoana atunci nu ratati editia 1 a sezonului 10 Te Cunosc de Undeva acolo unde Dorian Popa se pare ca va fi unu la unu cu renumitul artist.
Se pare ca in sezonul 10 Te Cunosc de Undeva vom avea parte si de o batalie a titanilor show-ului transformarilor totale. Pepe si Maria Buza care au castigat care 3 trofee sunt gata sa se intreaca in transformari cat mai reusite la Te Cunosc de Undeva sezonul 10.
Dima Trofin, Amna, Nico, Adina Raducan si Lucian Ionescu sunt celelalte vedete care ne vor oferi spectacol la Te Cunosc de Undeva.

Cum vor aprecia membrii juriului format din bine cunoscutii Andreea Balan, Aurelian Temisan, Ozana Barabance si Andrei Aradits, primele transformari ale sezonului 10 Te Cunosc de Undeva si care va fi desemnata cea mai reusita transformare a primei editii vezi sambata 10 septembrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.Te Cunosc de Undeva Sambata 10 Septembrie 2016
Video1, Video2, Video3, Video4


Тag: tcdu, antena 1, sambata 10.09.2016, emisiuni online, sezonul 10, te cunosc de undeva 10 septembrie 2, editia 1 sezonul 10, transformari, ruletaComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: