19:21

Supravietuitorul Miercuri 9 Noiembrie 2016 Episodul 18 Online

Un duel pe Insula Exilatilor finalizat cu o eliminare, strategii care se schimba de la o ora la alta si o negociere care poate costa supravietuirea in joc sunt doar unele dintre cele mai importante momente ale episodului 18 Supravietuitorul, miercuri 9 noiembrie 2016, episod difuzat de la orele 22:30 la protv.

Proba de imunitate din episodul de ieri seara a reality show-ului Supravietuitorul a fost castigata din nou de Andrei care va intra la Consiliul tribal pentru a treia oara consecutiv purtand colierul imunitatii.
Atmosfera in tribul Araw este din ce in ce mai tensionata mai ales ca aliantele se fac si se desfac dupa interesele fiecaruia. Cea mai indignata este Dudu care il acuza pe Andrei ca nu este moral ceea ce face, si ca ar trebui sa se tina de promisiunea pe care a facut-o ca dupa eliminarea lui Amza va urma Otniela.
Insa prioritatile lui Andrei s-au schimbat iar daca pana acum avea o alta imagine despre tabloul final al competitiei Supravietuitorul, acum Andrei isi doreste sa desparta tovarasia dintre Dudu si Adina si isi doreste sa joace finala alaturi de Otniela si Robert.

Dragos Bucurenci vine insa cu o noua surpriza pentru cei 6 membri ai tribului Araw. Fiecare dintre cei 6 vor fi invitati la masa negocierilor acolo unde in schimbul unei recompense vor avea de facut un vot. Alegerile sunt insa cruciale pentru supravietuire iar ofertele neputand fiind refuzate.
Despre ce este vorba insa vom afla miercuri seara de la orele 22:30 in episodul 18 din Supravietuitorul in Filipine.

Ziua 35 aduce un nou duel pe Insula Exilatilor. Ina, Liviu si Lucian vor lupta cu ultimele forte pentru castigarea duelului. Lucian va pleca la duel cu un dezavantaj, insa daca in rezultatul final al duelului acest dezavantaj va cantari vom afla in episodul 18 Supravietuitorul din 9.11.2016 de la orele 22:30 la protv.
Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea a inca unei sanse de a continua lupta pentru titlul de unic supravietuitor, aliante si strategii imprevizibile, o noua eliminare si o surpriza neasteptata anuntata de Dragos Bucurenci, totul in episodul 18 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:30 la protv.

Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 18, miercuri 9 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Miercuri 9 Noiembrie 2016 Episodul 18
Video


Тag: supravietuitorul episodul 18, online, vot, duel, eliminare, miercuri 9.11.2016, supravietuitorul 9 noiembrie 2016, filipine, protv, consiliu tribalComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: