16:02

Supravietuitorul Miercuri 2 Noiembrie 2016 Episodul 15 Online

Batalia pentru titlul de Unicul Supravietuitor in Filipine capata noi dimensiuni in episodul 15 Supravietuitorul, miercuri 2 noiembrie 2016 incepand cu orele 22:30 la protv.
Randurile tribului Araw se restrang tot mai mult iar presiunea urmatoarei eliminari creaza tensiuni in randul celor 7 membri din trib.

Licitatia din episodul trecut al reality-show-ului Supravietuitorul a fost ca o gura de aer proaspat pentru concurenti mai ales ca printre lucrurile pentru care au licitat a fost atat mancare cat si provizii pentru trib. Una dintre alegerile care a fost intens urmarita a fost alegerea lui Mircea A. care a avut de ales intre un avantaj oferit la Consiliu Tribal si provizii pentru trib.
Cat de mult va conta la urmatorul vot pentru Mircea A. alegerea pe care a facut-o vom vedea de la orele 22:30 in episodul 15 Supravietuitorul din 2.11.2016 pe protv.
Cat de periculoasa este prezenta lui Mircea A. mai ales ca si-a mai castigat un fan in Andreea in locul careia s-a oferit sa mearga pe Insula Exilatilor si ce strategii se vor tese Andrei si Iulian pentru a-l elimina din joc vom vedea in aceasta seara la Supravietuitorul.

Lucrurile pe Insula Exilatilor se complica iar extenuarea fizica si psihica incep sa isi spuna cuvantul. Lipsa hranei si conditiile vitrege ale naturii umplu paharul iar dupa 31 de zile de in Supravietuitorul, Lucian se afla in pericol.
Ce se va intampla cu acesta si daca prezenta sa in Supravietuitorul este amenintata vom afla in aceasta seara de la orele 22:30 la protv.

Imunitatea se afla din nou in joc iar Dragos Bucurenci ii va convoca pe cei 7 membri din Araw la o noua proba care le va testa dorinta de a deveni unic supravietuitor in Filipine. Proba se anunta extenuanta si va solicita la maxim atat forta fizica cat si rezistenta la stres.
Cat de mult isi doresc cei 7 membri ai tribului Araw obtinerea imunitatii si cine o va castiga in cele din urma vom vedea de la orele 22:30 la Supravietuitorul episodul 15 din 2/11/2016 la protv.
Consiliul Tribal isi va spune cuvantul in aceasta seara la Supravietuitorul iar votul va decide cine va fi al treilea membru al juriului.

Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea imunitatii, un Consiliu tribal in care votul va fi mai mult decat surprinzator si un pericol iminent pe Insula Exilatilor, totul in episodul 15 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:30 la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 15, miercuri 2 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Miercuri 2 Noiembrie 2016 Episodul 15

Тag: filipine, miercuri 2.11.2016, protv, consiliu tribal, proba de imunitate, online, vot, supravietuitorul episodul 15, supravietuitorul 2 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: