13:18

Supravietuitorul Miercuri 16 Noiembrie 2016 Episodul 22 Online

Se schimba jocul in Supravietuitorul! Imunitatea este din nou pusa in joc in episodul 22 din Supravietuitorul, miercuri 16 noiembrie 2016, episod difuzat de la orele 22:30 la protv.
Doar ca de aceasta data supravietuitorii se vor lupta ultima oara pentru castigarea sa fiind pe departe poate cea mai dorita imunitate pentru care s-au luptat pana in acest moment al competitiei.

Sosirea celor doi exilati a fost primita cu nedumerire de cei 5 membri ai tribului Araw iar faptul ca Lucian a fost cel care a castigat duelul cu Ina a schimbat la 180 de grade strategiile si aliantele acestora. Prezenta lui Lucian schimba cu totul imaginea de final al jocului pe care cei 5 supravietuitori o aveau deja in minte. Adina simte ca in sfarsit a sosit cineva care il poate elimina pe Andrei din joc.
Iar Robert intrezareste si el o noua portita de a scapa de cel mai puternic adversar al sau, de Andrei, chiar daca prezenta lui Lucian nu ii este deloc pe plac. Faptul ca Lucian are imunitate la urmatorul Consiliu Tribal este de bun augur pentru membrii tribului Araw si rand pe rand cei 5 vor incerca sa il atraga pe acesta in alianta lor.
Deja se lucra la o modalitate de eliminare a lui Andrei. Lucian este si el constient ca atat Andrei cat si Robert trebuie eliminati. Insa spre cine va inchina balanta votul sau va hotara singur in editia 22 Supravietuitorul din 16.11.2016 la protv.

Dragos Bucurenci ii va convoca din nou pe cei 6 membri din tribul Araw la ultima batalie pentru cea mai importanta imunitate pusa in joc. Castigarea imunitatii ii poate costa pe unii insusi supravietuirea, iar titlul de unic supravietuitor in Filipine poate fi dictat de aceasta imunitate.
Proba pe care Dragos Bucurenci a pregatit-o pentru castigarea imunitatii va fi pe departe cea mai solicitatanta si provocatoare. Va fi nevoie de forta, precizie, agilitate si multa stapanire de sine. Cine se va dovedi cel mai determinat sa castige si cine va castiga in cele din urma imunitatea vom vedea in aceasta seara de la orele 22:30 la Supravietuitorul pe protv.

Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea ultimei imunitati pusa in joc in lupta pentru titlul de unic supravietuitor, aliante si strategii imprevizibile, o noua eliminare si o surpriza neasteptata anuntata de Dragos Bucurenci, totul in episodul 22 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:30 la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 22, miercuri 16 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Miercuri 16 Noiembrie 2016 Episodul 22Тag: supravietuitorul episodul 22, vot, miercuri 16.11.2016, consiliul tribal, supravietuitorul in filipine, eliminare, supravietuitorul 16 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: