17:43

Supravietuitorul Marti 8 Noiembrie 2016 Episodul 17 Online

Se afla din nou in joc imunitatea in episodul 17 din Supravietuitorul, marti 8 noiembrie 2016 incepand cu orele 22:30 la protv.
Dragos Bucurenci ii va chema pe cei 6 membri ai tribului Araw sa isi dispute din nou imunitatea dupa ce ieri seara cei 6 au avut parte de o proba de recompensa. Miza jocului a fost mare insa adevarul a fost cel care a contat cel mai mult, adevar pe care Dragos Bucurenci l-a cerut tuturor celor 6 membri.

Adina a fost cea care a avut norocul de a se bucura de un hamburger si ciocolata, de un dus si de un masaj care i-a mai luat parca din tensiunea acumulata pana in ziua 33 a competitiei. Cel pe care aceasta l-a ales sa o insoteasca a fost Iulian. Insa cel mai mare premiu pe care Adina l-a castigat a fost avantajul la proba de imunitate, avantaj pe care il va afla in aceasta seara la proba de imunitate.
In ce va consta acesta si cat de mult o va ajuta ramane de vazut de la orele 22:30 in episodul 17 Supravietuitorul din 8.11.2016 la protv.

In schimb atmosfera intre Andrei si Dudu a devenit mai mult decat tensionata, iar reprosurile intre cei doi au aprins spiritele. Dudu ii reproseaza lui Andrei ca i-a promis ca daca il va vota pe Mircea A., urmatorul vot la Consiliul tribal o va scoate din joc pe Otniela insa se pare ca acesta si-a schimbat parerea. De cealalta parte Andrei ii reproseaza acesteia ca l-a votat pe Musashi fara sa tina seama de pactul lor.
Se pare ca Andrei se simte amenintat si urmatorul pas pe care il pregateste va fi despartirea cuplului Dudu-Adina. Insa pana la vot mai trebuie sa castige o proba de imunitate, proba care se anunta mai mult decat solicitanta.
Robert este si el constient ca i se pregateste iesirea din joc asa ca isi va da si ultimele puteri pentru castigarea colierului imunitatii.
Toti cei 6 supravietuitori sunt constienti de importanta imunitatii in acest stadiu al jocului, mai ales ca s-a demonstrat ca aliantele cad fara nici un avertisment iar fiecare urmareste sa ramana cat mai mult in joc si in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor in Filipine.

Imunitatea este scoasa din nou la bataie iar Dragos Bucurenci ii va convoca pe cei 6 membri din Araw la o noua proba care le va testa dorinta de a deveni unic supravietuitor in Filipine. Proba se anunta extenuanta si va solicita la maxim atat echilibrul cat si puterea de incercare dar mai ales determinarea si dorinta de a ramane in joc.
Cat de mult isi doresc cei 6 membri ai tribului Araw obtinerea imunitatii si cine o va castiga in cele din urma vom vedea de la orele 22:30 la Supravietuitorul episodul 17 din 8/11/2016 la protv.

Consiliul Tribal isi va spune cuvantul in aceasta seara la Supravietuitorul iar votul va decide cine va fi al patrulea membru al juriului Supravietuitorul.
Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea imunitatii si un Consiliu tribal in care votul va fi mai mult decat surprinzator, totul in episodul 17 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:30 la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 17, marti 8 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Marti 8 Noiembrie 2016 Episodul 17Тag: marti 8.11.2016, imunitate, duel, eliminare, supravietuitorul episodul 17, supravietuitorul 8 noiembrie 2016, filipine, Andrei, proba, votComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: