00:28

Supravietuitorul Marti 4 Octombrie 2016 Episodul 8 Online

Eliminarea este cuvantul care sta pe buzele tribului Tubig in episodul 8 Supravietuitorul, marti 4 octombrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.
Dupa o proba solicitanta in care s-a cerut forta, putere de concentrare si lucru in echipa cei 5 membri ai juriului Tubig au pierdut priba de imunitate in fata celor din tribul Hangin. Dezamagirea este mare deoarece acest lucru inseamna o eliminare in tribul Tubig.

Alin nu mai intelege relatia pe care par sa o aiba Raisa si Andrei. Insa nu este singurul. Toti membrii juriului nu stiu ce sa creada despre loialitatea Raisei. Mircea si Maria se gandesc sa o voteze pe Raisa pentru a fi eliminata insa acesta nu este si dorinta lui Alin sau a lui Robert, care cred ca alianta Raisei cu Andrei ar putea insemna un drum liber in competitia pentru titlul de supravietuitor.
O alta surpriza a episodului 8 Supravietuitorul in Filipine il reprezinta faptul ca Alin are talismanul imunitatii.
Daca se va ajuta acesta de imunitatea de care dispune si pe cine vor vota cei din tribul Tubig vezi de la orele 20:30 in reality show-ul Supravietuitorul din 4.10.2016 de la orele 20:30 la protv.

Pe Insula Exilatilor lucrurile i-au o noua turnura. Ina este cea care va decide numele celor doi care isi vor disputa locul pe insula. Daca va respecta Ina intelegera facuta cu baietii si o va propune pe Alexandra la duel vezi in aceasta seara de la orele 20:30 la Supravietuitorul pe protv.
Cat de puternice sunt aliantele si ce strategii isi fac simtita prezenta vezi in episodul 8 al emisiunii Supravietuitorul.
Nu rata o seara in care aventura, provocarile si puterea de adaptare sunt actorii principali la Supravietuitorul marti 4 octombrie 2016 de la orele 20:30 la protv si afla cine va fi eliminat dupa 15 zile de competitie.


Тag: filipine, Andrei, Raisa, marti 4.10.2016, protv, consiliu tribal, supravietuitorul 4 octombrie 2016, duel, eliminare, supravietuitorul episodul 8Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: