18:43

Supravietuitorul Marti 27 Septembrie 2016 Episodul 6 Online

Saisprezece concurenti si saisprezece sanse la titlul de Supravietuitor in Filipine. Lupta pentru suprematia finala continua cu episodul 6 al reality show-ului Supravietuitorul, marti 27 septembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.

Ultima miscare pe care Dragos Bucurenci a facut-o a provocat o adevarata tornada atat in tribul Hangin cat si in tribul Tubig.
Faptul ca cele doua triburi s-au reorganizat dupa o noua regula a dus la caderea aliantelor si a strategiilor care au prins contur de-a lungul celor 5 episoade. Cu noi membri cele doua triburi se vad in postura de a regandi planul de bataie. Insa surprizele nu se incheie aici pe membrii triburilor asteptandu-le si alte schimbari care vor veni pe neasteptate.

Ina a castigat duelul in fata lui Alex, si pe langa o noua sansa care a primit-o odata cu eliminarea lui Alex, aceasta a mai primit un cadou care ii ofera sansa sa aleaga numele celor doi concurenti care vor intra la urmatorul duel.
Tot in episodul 6 din Supravietuitorul 27.09.2016, se pune la bataie o noua lupta pentru castigarea imunitatii. Insa proba care li se pregateste celor doua triburi va pune in valoare spiritul de echipa. Cat de bine s-au sudat legaturile intre membrii celor doua triburi si cine va castiga intr-un final imunitatea vezi de la orele 20:30 in emisiunea Supravietuitorul episodul 6 pe protv.

Consiliul tribal se reuneste din nou in acest episod din Supravietuitorul pentru a hotara prin vot cine va fi eliminat.
Cine va mai pierde un membru? Sa fie un membru al tribului Hangin sau al tribului Tubig? Raspunsurile le veti afla in aceasta seara la Supravietuitorul episodul 6 din 27/09/2016 de la orele 20:30 la protv.
Fii prezent pe protv acolo unde te asteapta o seara plina de aventura traita la maxim in Filipine de catre cei 16 concurenti ramasi in cursa pentru titlul de Supravietuitor si pentru marele premiu, in episodul 6 Supravietuitorul de marti 27 septembrie 2016 de la orele 20:30.Supravietuitorul Marti 27 Septembrie 2016 Episodul 6
Video1 si Video2


Тag: marti 27.09.2016, supravietuitorul episodul 6, protv, supravietuitorul 27 septembrie 2016, supravietuitorul filipine, emisiuni online, duel, eliminareComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: