19:06

Supravietuitorul Marti 22 Noiembrie 2016 Online

Cartile s-au facut in reality show-ul care a revolutionat televiziunea, emisiunea Supravietuitorul, emisiune a carei Finala va fi difuzata Live la protv, marti 22 noiembrie 2016 incepand cu orele 20:30. Voturile pentru titlul de Unicul Supravietuitor s-au dat iar soarta celor 3 finalisti a fost pecetluita cu sigiliul Supravietuitorul de Dragos Bucurenci in editia de ieri seara la protv.

Cele 3 probe decisive au fost poate cele mai tensionate din intreaga competitie. Toti cei 5 supravietuitori si-au dorit sa fie in ultimii 3 doar ca soarta a decis, spre surprinderea tuturor, ca in finala sa ramana Lucian, Otniela si Iulian. Andrei si Robert si-au ratat sansa si s-au alaturat celorlalti membri care au hotarat cine va fi Unicul Supravietuitor si deci persoana care va lua marele premiu de 100.000 de euro.
Probele au fost grele si extenuante, punand la incercare echilibrul, forta fizica si puterea de concentrare, doar ca toate acestea au cazut in fata norocului. Se pare ca soarta a avut un rol mai mare in stabilirea celor 3 finalisti de la Supravietuitorul. Astfel ca dupa 44 de zile petrecute in Filipine spre mirarea tuturor in Marea Finala au ajuns concurenti a caror sansa nu a fost luata niciodata in calcul.

Intalnirea celor 3 finalisti cu cei 7 membri ai juriului a fost cat se poate de tensionata. S-au spus adevaruri pentru prima data poate. Intrebarile au curs din partea juratilor Supravietuitorul care au cautat sa isi explice cum au ajuns cei 3 finalistii de la Supravietuitorul si care a fost strategia care i-a adus in acel punct. Iulian a fost catalogat de Amza ca o "adevarata dezamagire" si a fost acuzat ca a stat tot timpul in urbra lui Andrei.
In schimb Otniela a fost felicitata pentru jocul facut spunandu-se despre ea ca a stiut sa fie tot timpul in locul potrivit. Raisa a fost cea care i-a criticat pe toti acuzandu-i de falsitate atunci cand declara ca in succesul lor nu au urmat nicio strategie.
Nici Lucian nu a scapat de tirul acuzatiilor. Acestuia imputandu-i-se ca faptul ca petrecerea intreagii competii a supravietuirii pe Insula Exilatilor a fost de fapt sansa sa.

Voturile juratilor si afinitatile lor din cele spuse la ultimul Consiliu tribal sunt impartite asa ca citirea voturilor va fi o adevarata surpriza pentru toata lumea. In ce fel au votat Dudu, Raisa, Adina, Robert, Musashi, Amza si Andrei si inspre care dintre cei 3 finalisti va inclina balanta voturilor vom afla marti 22.11.2016 de la orele 20:30 in Finala Live Supravietuitorul la protv.
Cine si-a jucat cel mai bine jocul supravietuirii? Lucian, Otniela sau Iulian?
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in ultimul episod al reality show-ului Supravietuitorul episodul 25, marti 22 noiembrie 2016 de la orele 20:30 la protv, atunci cand vom afla in Finala Live care este numele castigatorului titlului de Unicul Supravietuitor si Marele Premiu de 100.000 euro.

Тag: unicul supravietuitor, Lucian, supravietuitorul 22 noiembrie 2016, vot, finala supravietuitorul, otniela, castigator supravietuitorul, Iulian, MartiComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: