18:46

Supravietuitorul Marti 15 Noiembrie 2016 Editia 21 Online

Rasturnare de strategie in episodul 21 Supravietuitorul, marti 15 noiembrie 2016, episod difuzat de la orele 22:30 la protv.
Proba de recompensa individuala a mai destins atmosfera in tribul Araw, dupa ce fiecare dintre cei 5 supravietuitori a stat langa cineva drag. Cu toate ca au trebuit sa duca o lupta pentru recompensa atmosfera a fost destinsa iar la final Robert si cel mai bun prieten al sau au castigat. Surpriza mare ce a venit din partea lui Robert a fost alegerea pe care a facut-o.
Pus sa aleaga pe unul dintre colegii sai care sa il insoteasca acesta la ales pe Andrei. Daca a fost strategie sau nu alegerea lui Robert vom vedea in aceasta seara in episodul 21 Supravietuitorul in Filipine.

Insa bucuria nu va tine mult si cei 5 membri ai tribului Araw se vor intoarce la strategii si la atmosfera tensionata a competitiei. Au mai ramas 7 zile pana la finalul care va decide cine va fi unicul supravietuitor in Filipine iar presiunea este din ce in ce mai mare.
Fiecare dintre cei 5 isi doreste sa ajunga in finala si sa castige premiul pus in joc. Daca Andrei a spus clar ca isi doreste sa ajunga in finala alaturi de Otniela si de Robert se pare ca pentru ceilalti jocul abia acum incepe.
Robert incepe sa isi joace cartile si incepe prin ai marturisi lui Iulian ca Andrei il va vota la urmatorul Consiliu tribal. La fel va vorbi si cu Otniela pe care vrea sa o aiba de partea sa.

Insa planurile lui Robert dar si ale lui Andrei vor fi date peste cap de o schimbare. Pe Insula Exilatilor, celor doi ramasi in joc li se aduce o veste pe care abia o asteptau. Dragos Bucurenci le va da 5 minute sa isi ia lucrurile si sa il insoteasca.
Ce reactie vor avea membrii tribului Araw cand pe barca lui Dragos Bucurenci ii vor vedea pe Ina si Lucian vom vedea de la orele 20:30 in episodul 21 Supravietuitorul din 15.11.2016 la antena 1.

Ce strategii de finala se pregatesc in tribul Araw si ce ii asteapta pe cei doi exilati odata ajunsi in tribul Araw vezi in editia 21 Supravietuitorul luni seara la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 21, marti 15 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Marti 15 Noiembrie 2016 Editia 21Тag: supravietuitorul episodul 21, marti 15.11.2016, supravietuitorul 15 noiembrie 2016, ina, vot, supravietuitorul in filipine, Lucian, insula exilatilorComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: