16:47

Supravietuitorul Marti 11 Octombrie 2016 Episodul 10 Online

Presiunea barometrului se apropie de limita critica in reality show-ul Supravietuitorul, episodul 10, difuzat marti 11 octombrie 2016 de la orele 22:15 la protv.

Dragos Bucurenci vine cu o noua proba de imunitate in ziua 19 a competitiei duse pentru titlul de unic supravietuitor in Filipine.
Insa aceasta proba de imunitate va mai avea o miza de aceasta data, o recompensa dar si satisfactia de a asista la votul din aceasta seara de la Consiliul tribal, in care tribul care va pierde va avea de eliminat un om.

Lucrurile stau altfel acum ca Mircea a fost in vizita la tribul Hangin si a vazut cam cum stau lucrurile pe acolo. Faptul ca acestia sunt cu moralul la pamant si ca Andrei isi simte amenintata pozitia sa in competitie creaza o oarecare bucurie in tribul Tubig.
Vor fi aceste noutati, pe care Mircea le-a adus, indeajuns incat sa le ofere celor din Tubig o motivatie in plus sa castige proba de imunitate in fata celor din Hangin? Ramane de vazut in aceasta seara in episodul 10 din Supravietuitorul la protv.

Proba de imunitate se anunta a fi una cat se poate de dura, mai ales ca se pare ca va fi una de forta. Cat de motivate vor fi cele doua triburi sa isi atribuie castigarea acestei imunitati si care va fi tribul care in final va lua totul vezi de la orele 22:15 in episodul 10 Supravietuitorul din 11.10.2016 la protv.
Pe Insula Exilatilor lucrurile s-au asezat din nou in matca dupa eliminarea lui Alin. Ina, Liviu si Lucian pot resufla usurati pentru urmatoarele 4 zile. Asa sa fie oare?
Ce surpriza le-a pregatit exilatilor, Dragos Bucurenci, vom afla in aceasta seara in reality show-ul Supravietuitorul la protv.

Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea imunitatii, un Consiliu tribal in care votul va da multe aliante si strategii peste cap si o surpriza neasteptata anuntata de Dragos Bucurenci, totul in episodul 10 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:15 la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 10, marti 11 octombrie 2016 de la orele 22:15 la protv.Supravietuitorul Marti 11 Octombrie 2016 Episodul 10
Video1, Video2, Video3Тag: supravietuitorul episodul 10, marti 11.10.2016, protv, proba de imunitate, consiliu tribal, online, supravietuitorul 11 octombrie 2016, filipine, votComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: