10:31

Supravietuitorul Luni 7 Noiembrie 2016 Episodul 16 Online

Aliantele cad in episodul 16 al reality show-ului Supravietuitorul, luni 7 noiembrie 2016, episod difuzat de la orele 22:45 la protv.

Ultimul Consiliu tribal a fost decisiv pentru unii dintre supravietuitori, acestia alegandu-si taberele in urma exercitarii votului. Amza a devenit cel de-al treilea membru al juriului Supravietuitorul. Acesta a parasit competitia insa cei care au ramas in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor in Filipine urmeaza sa treaca prin clipe tensionate.
Au mai ramas 6 supravietuitori in tribul Araw dar au mai ramas si putin pana la batalia suprema.
Ziua 35 a competitiei Supravietuitorul vine cu o noua schimbare a strategiilor. Tradarea sta pe buzele tuturor si fiecare isi doreste cu ardoare sa fie ultimii doi care vor ramane in lupta supravietuirii.

Andreea se afla fata in fata cu Andrei care isi va arata adevaratele intentii. Acesta inca este suparat pe faptul ca fetele au votat iesirea lui Musashi. A convins-o pe Andreea sa il voteze pe Mircea A. iar aceasta acum vrea sa stie daca se vor tine in continuare de plan si la urmatorul vot o vor scoate pe Otniela. Insa se pare ca scoaterea Otnielei din joc nu este si planul lui Andrei.
Nici Iulian nu ramane fidel planului si se pare ca oricand este pregatit sa tradeze daca acest lucru i-ar garanta continuitatea in competitie.
Daca vom avea parte de noi aliante si cine risca sa fie eliminat la urmatorul Consiliu tribal ramane de vazut in aceasta seara la Supravietuitorul episodul 16.

Dragos Bucurenci vine cu o noua proba de recompensa care le poate aduce supravietuitorilor un pat, un masaj si o masa copioasa, insa toate acestea in schimbul adevarului. Care este numele celui despre care cred ca nu mai merita sa fie in jocul Supravietuitorul in Filipine.
Care este numele care va domina si daca cei 6 vor risca sa spuna adevarul pentru recompensa vom vedea de la orele 22:45 la Supravietuitorul din 7.11.2016 pe protv.

Lucian, Liviu si Ina se afla la capatul puterilor iar faptul ca pe cei 3 ii asteapta un nou duel tensioneaza si mai mult spiritele. Ina pare sa resimta cel mai mult singuratatea si dorul de cei dragi isi spune cuvantul.
Cine va fi cel care nu va face fata probei noului duel deci cine este cel care va parasi definitiv competitia Supravietuitorul vom vedea in aceasta seara la protv de la orele 22:45. Va reusi Lucian sa invinga chiar daca va avea un dezavantaj?

Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea a inca unei sanse de a continua lupta pentru titlul de unic supravietuitor, aliante si strategii imprevizibile, o noua eliminare si noi surprize anuntate de Dragos Bucurenci, totul in episodul 16 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:45 la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 16, luni 7 noiembrie 2016 de la orele 22:45 la protv.Supravietuitorul Luni 7 Noiembrie 2016 Episodul 16

Тag: protv, vot, Recompensa, duel, eliminare, luni 7.11.2016, filipine, supravietuitorul episodul 16, supravietuitorul 7 noiembrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: