13:06

Supravietuitorul Luni 3 Octombrie 2016 Episodul 7 Online

Suspansul si tensiunea sunt cele doua cuvinte care descriu episodul 7 al reality show-ului Supravietuitorul, luni 3 octombrie 2016, episod difuzat de la orele 20:30 la protv.
Episodul 7 aduce 2 eliminari asa ca seara se anunta a fi plina de aventura si rasturnari de situatie neprevazute la Supravietuitorul pe protv. Supravietuirea este grea in Filipine iar Dragos Bucurenci aduce in fiecare episod noi provocari si probe care intinde tensiunea la maxim in cele doua triburi.

Faptul ca orice duel sau proba poate duce la extaz sau din contra la agonie face ca supravietuirea in conditiile deja vitrege de pe cele doua insule sa fie practic imposibila.
Strategiile si aliantele acum sunt acum nu mai sunt, iar spiritul de a supravietui cat mai multe zile in competitie ii determina pe concurenti sa se alieze si sa se sfatuiasca cu cei care poate nu le sunt pe plac dar care le pot asigura continuitatea in competitie.

Daca este puternic nu inseamna neaparat ca vei ajunge sa castigi titlul de supravietuitor. Acest lucru in va trai si Andrei pe propria-i piele. Se pare ca fetele i-au pus gand rau iar Raisa si Alin pun la cale eliminarea acestuia.
Proba de recompensa dar si proba care aduce imunitatea pentru un trib si intrarea la Consiliul Tribal al celuilalt trib vor avea loc in acest episod din Supravietuitorul de luni 3/10/2016.
Atat in tribul Tubig cat si in tribul Hangin atmosfera este tensionata si incordata, concurentii fiind constienti ca doar de forta, unitatea si concentrarea de care pot da dovada depinde urmatoarea eliminare.

Pe Insula Exilatilor lucrurile nu stau mai bine, mai ales ca Lucian si Liviu au inceput sa banuiasca cam care ar fi avantajul castigat de Ina la duelul cu Alex. Si bineinteles ca si cei 4 Exilati vor primi un mesaj care ii anunta ca va avea loc un duel.
Pe cine va trimite la duel Ina si daca va pastra intelegerea facuta cu baietii vezi de la orele 20:30 la Supravietuitorul Filipine din 3.10.2016 incepand cu orele 20:30 la protv.

Nu rata un episod decisiv in care se anunta o batalie pe viata si pe moarte pentru castigarea imunitatii si vezi care sunt concurentii care vor fi eliminati din lupta pentru marele titlu de supravietuitor, luni 3 octombrie 2016 de la orele 20:30 in episodul 7 Supravietuitorul la protv.


Тag: protv, supravietuitorul episodul 7, supravietuitorul filipine, emisiuni online, duel, eliminare, luni 3.10.2016, supravietuitorul 3 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: