15:00

Supravietuitorul Luni 31 Octombrie 2016 Episodul 14 Online

Episodul 14 din reality show-ul Supravietuitorul de luni 31 octombrie 2016 va fi unul extrem de incitant, episod in care provocarile ridicate vor intinde la cote maxime rezistenta celor ramasi in cursa pentru castigarea premiului.

Surprizele pe care Dragos Bucurencu le-a pregatit supravietuitorilor din Filipine aduc o serie de mutari neprevazute pe care concurentii sunt gata sa le faca pentru a-si asigura continuitatea in lupta pentru titlul de unic supravietuitor.
Trecerea timpului si conditiile tot mai aspre pe care cei ramasi in competitie trebuie sa le infrunte incep sa isi spuna cuvantul iar judecata acestora incepe sa le joace feste mai ales ca jocul se afla sub miza "oricand se poate intampla orice".

Factorul de surpriza este la ordinea zilei iar fiecare ora petrecuta pe insula tribului Araw aduce noi schimbari in tabloul aliantelor si a strategiilor. Mircea A. a fost doar la un pas de eliminare la ultimul Consiliu Tribal insa se dovedeste ca postura sa va deveni importanta in aceasta editie, Andrei si Iulian vazandu-se nevoiti sa isi regandeasca strategia si sa il adauge si pe Mircea A. in calculele lor.
Licitatia Supravietuitorul il va aduce pe Mircea A. in fata unei alegeri care poate fi cu doua taisuri. Provizii pentru trib sau un avantaj. Ambele alegeri il pot costa mult pe acesta insa care va fi hotararea acestuia vom vedea in aceasta seara de la orele 22:00 in episodul 14 din Supravietuitorul.
Cum regulile se schimba in mers se pare ca in episodul 14 Supravietuitorul din 31.10.2016 cei 7 membri ai tribului Araw vor avea parte de o noua rasturnare de situatie. Despre ce este vorba insa vom descoperi doar in episoul 14 din Supravietuitorul.

Nici pe Insula Exilului lucrurile nu vor ramane la fel. Exilatii se confrunta cu greul, iar conditiilor vitrege ale insulei li se vor adauga si lipsa hranei. Iar ca supravietuirea sa fie si mai grea li se va anunta un nou duel dar si un vizitator surpriza.
Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea a inca unei sanse de a continua lupta pentru titlul de unic supravietuitor, aliante si strategii imprevizibile, o noua eliminare si o surpriza neasteptata anuntata de Dragos Bucurenci, totul in episodul 14 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:30 la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 14, luni 31 octombrie 2016 de la orele 22:00 la protv.Supravietuitorul Luni 31 Octombrie 2016 Episodul 14Тag: proba de imunitate, consiliu tribal, online, luni 31.10.2016, vot, supravietuitorul episodul 14, filipine, supravietuitorul 31 octombrie 2016, protvComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: