00:05

Supravietuitorul Luni 26 Septembrie 2016 Episodul 5 Online

Aventura suprema care a revolutionat notiunea de reality show in televiziune, emisiunea Supravietuitorul te asteapta cu episodul 5 al aventurii in Filipine a celor 18 temerari, luni 26 septembrie 2016 incepand cu orele 20:30 la protv.
Tensiunea creste in intensitate in cele doua triburi iar lupta pentru pastrarea pozitiei in competitie se intensifica de la o zi la alta. Strategiile si-au facut simtita prezenta in cadrul celor doua triburi inca de la primii pasi pe cele doua insule care le servesc drept casa celor doua triburi timp de 44 de zile.

Toti sunt vizati si fiecare dintre concurenti cauta sa afle slabiciunile celor din jurul lor dar si punctele tari. Insa pana la unirea celor doua triburi mai este cale lunga iar pentru inceput concurentii trebuie sa demonstreze ca au spirit de echipa.
Se anunta schimbari majore in mersul lucrurilor in competitia care in final va desemna unicul supravietuitor din Filipine. Daca cei din tribul Hangin si Tubig si-au facut deja planuri surprizele care ii asteapta in episodul 5 al sezonului 1 Supravietuitorul ii va face pe acestia sa isi schimbe total strategiile si planurile.

O noua recompensa este pusa la bataie de catre Dragos Bucurenci insa probele prin care vor trebui sa treaca membrii celor doua triburi vor fi destul de solicitante necesitand putere de concentrare si stabilitate. Un nou duel va avea loc pe Insula Exilatilor acolo unde 4 concurenti isi joaca a doua sansa la titlul de supravietuitor. Liviu, Alex, Ina si Lucian sunt cei 4 care isi joaca a doua sansa.
Cine sunt cei 2 care vor intra la duel si care este concurentul care isi va lua ramas bun de la competitie vezi de la orele 20:30 in episodul 5 Supravietuitorul din 26.09.2016 la protv.

Nu rata o lupta care te va lasa fara cuvinte si vezi care este tribul care va intra la Consiliul Tribal dar si urmatorul concurent eliminat, totul la Supravietuitorul luni 26 septembrie 2016 de la orele 20:30 pe protv.Supravietuitorul Luni 26 Septembrie 2016 Episodul 5
Video1 si Video2


Тag: protv, luni 26.09.2016, supravietuitorul 26 septembrie 2016, supravietuitorul episodul 5, supravietuitorul filipine, emisiuni online, duel, eliminareComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: