19:51

Supravietuitorul Luni 21 Noiembrie 2016 Online

Acul barometrului va depasi limita critica a presiunii in editia 24 a reality show-ului Supravietuitorul, luni 21 noiembrie 2016, editie difuzata de la orele 22:30 la protv.
Daca pana acum atmosfera in Tribul Araw a fost destul de tensionata, ultimele 3 zile ale competitiei, care aduce lupta pentru titlul de Unic Supravietuitor si pentru premiul de 100.000 de euro pe micile ecrane, va aduce tensiunea la cote ce vor depasi limita normalului.

Ultima eliminare care a avut loc la ultimul Consiliu tribal a adus-o pe Adina in pozitia de jurat la Supravietuitorul, pozitie care ii va da satisfactia de a se razbuna pe cei care i-au facut promisiuni si nu s-au tinut de cuvant. Mai ales ca discutiile pe acest subiect au fost cele care au tinut fitilul tensiunii aprins intre membrii tribului Araw in ultimele zile. Sosirea lui Lucian in trib a pus si mai multe paie pe foc, iar Andrei s-a simtit mai amenintat ca niciodata, doar ca soarta ia fost favorabila si de aceasta data si a castigat a patra oara imunitatea.
Robert incepe incet incet sa isi scoata asii din maneca si o are deja pe Otniela de partea sa. Insa Lucian promite si ameninta ca el va fi cel care va birui in orice proba din acest moment, declarand chiar ca abia asteapta o confruntare directa cu Andrei. Se pare insa ca aceasta dorinta o impartaseste si Andrei.
Editia 24 a emisiunii Supravietuitorul din 21.11.2016 aduce pe micile ecrane o confruntare "pe viata si pe moarte" intre ultimii 5 supravietuitori care vor lupta cu toata fiinta petru a ramane in ultimii trei supravietuitori.

De acum inaite castigarea titlului de unic supravietuitor sta in mainile fiecaruia dintre cei 5 ramasi in joc. Fiecare miscare, fiecare vorba este contorizata si ii poate costa pe acestia chiar supravietuirea.
Dragos Bucurenci da startul ultimelor probe inaintea Marii Finale de la Supravietuitorul, finala care va avea loc maine la protv. Seara de luni la Supravietuitorul in editia 24 aduce 3 probe decisive, probe care vor decide numele celor 3 finalisti dar si ultimii 2 jurati care se vor alatura juriului format din Raisa, Amza, Musashi, Dudu si Adina.
Cine vor fi cei 2 si cum vor fi primiti de ceilalti membri din juriul Supravietuitorul vom afla la protv de la orele 22:30.

Lucian, Robert, Otniela, Andrei si Iulian vor avea de infruntat probe fara precedent, probe care le vor solicita la maxim forta fizica, agilitatea, puterea de concentrare dar mai ales determinarea si increderea ca ei sunt de fapt Unicul Supravietuitor.
Ce probe le-a pregatit ultimilor 5 supravietuitori Dragos Bucurenci? Cum vor infrunta acestia provocarile ridicate de cele 3 probe? Cine va fi cel care va ceda primul dar si cine sunt cei 3 care vor rezista pana la final vom vedea luni seara in editia 24 Supravietuitorul la protv.

Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 24, joi 21 noiembrie 2016 de la orele 22:30 la protv, episod care va aduce testele supreme care vor hotara ultimii 3 supravietuitori in Filipine.Supravietuitorul 21 Noiembrie 2016 Episodul 24Тag: supravietuitorul 21 noiembrie 2016, supravietuitorul editia 24, eliminare, robert, Andrei, Probe, vot, luni 21.11.2016, filipine, finalistiComentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: