19:40

Supravietuitorul Luni 17 Octombrie 2016 Episodul 11 Online

Miza capata noi dimensiuni in lupta pentru titlul de unic supravietuitor in Filipine in episodul 11 din reality show-ul Supravietuitorul, luni 17 octombrie 2016, episod difuzat de la orele 22:30 pe protv.
Dragos Bucurenci va invita alaturi de el tribul Hangin si tribul Tubig unde ii va anunta vestea pe care toti 10 concurentii o asteaptau cu sufletul la gura: unificarea triburilor.

Daca pana acum lupta era pentru salvarea tribului de a intra la votul de la Consiliul tribal, de astazi se va merge pe individual si fiecare concurent isi va duce propria-i lupta. Lupta se va da individual si fiecare va trebui sa isi vada propriul interes.
Asa ca ziua 20 aduce unificarea celor doua triburi iar episodul 11 Supravietuitorul din 17.10.2016 va face intrarea in scena a tribului Araw. E timpul ca toti cei 10 concurenti care vor forma noul trib sa lege noi aliante si sa gandeasca noi strategii. Daca Andrei isi va continua legatura sa cu Raisa si daca vor incerca sa atraga de partea lor si alti aliati ramane de vazut de la orele 22:30 in cel mai nou episod din Supravietuitorul.

Vom avea parte de o proba de imunitate care ii va solicita la maxim pe cei 10 concurenti. Se va pune accent pe indemanare, forta, echilibru si putere de concentrare. Cine isi va putea controla cel mai bine abilitatile si va castiga imunitatea vezi in aceasta seara de la orele 22:30 pe protv la Supravietuitorul.
Tensiunea va atinge cote maxime in aceasta seara la Consiliu tribal acolo unde se va vota primul concurent care va parasi insula tribului unificat Araw.
Ce surprize ii asteapta pe concurenti si daca votul tribului Araw va duce la o rasturnare de situatie in ceea ce priveste planurile lui Andrei si ale Raisei vezi in aceasta seara la Supravietuitorul episodul 11.
O alta surpriza ii asteapta si pe cei de pe Insula Exilatilor. Cine va intra la duel si cine va pleca acasa ramane de vazut de la orele 22:30 pe protv.

Nu rata o lupta pe viata si pe moarte pentru castigarea imunitatii, un Consiliu tribal in care votul va da multe aliante si strategii peste cap si o surpriza neasteptata anuntata de Dragos Bucurenci, totul in episodul 11 Supravietuitorul in Filipine de la orele 22:30 la protv.
Traieste aventura la maxim si simte tensiunea competitiei in Supravietuitorul episodul 11, luni 17 octombrie 2016 de la orele 22:30 la protv.Supravietuitorul Luni 17 Octombrie 2016 Episodul 11
Video1, Video2, Video3

Тag: consiliu tribal, filipine, protv, proba de imunitate, online, vot, luni 17.10.2016, supravietuitorul episodul 11, supravietuitorul 17 octombrie 2016Comentarii: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: